Uutiset

Malmrot Elitloppetista: "Otamme mieluummin Next Directionin, kuin jo näyttönsä antaneen ruotsalaishevosen"

Kaijaleena Runsten
Anders Malmrot vieraili Finlandia-ajossa ja toi Solvallan radalta kutsun MiniElitloppetiin Oona Halmeelle ja Pomona II:lle.

Elitloppetspekulaatiot kävyvät kuumina. Elitloppet-manageri Anders Malmrot vaikutti Ravinetin haastattelussa hyvin positiiviselta Next Directionin mahdollisuuksista.

Lisäksi Malmrot oli todella innokas saamaan Välähdyksen paikalle Solvallaan ja Elitkampeniin. Elitloppetin amerikkalaisosallistumisesta hän oli varovaisempi. Lentoyhteyden toimimisessa on hänen mukaansa isoja haasteita. Jos Amerikasta joku hevonen Elitloppetiin tulee, se on mitä todennäköisimmin hambovoittajatamma Atlanta, joka aloitti kautensa komealla 08,9-tuloksella hiljan.

"Next Direction teki minuun hyvän vaikutuksen Vermossa", Malmrot kertoo.

"Se on nouseva hevonen, ja paljon mieluummin ottaisin tuollaisen hieman kääntämättömän kortin Suomesta, kuin jonkun jo nähdyn hevosen Ruotsista. Next Directionin tilanne selviää tämän viikon kuluessa, kuten Atlantan tulonkin on melkein pakko selvitä. Samoin Copenhagen Cup antaa vastauksia esimerkiksi Cyber Lanen ja Racing Mangen osalta, joten ennen kuin viikko loppuu, saadaan varmasti uutisia. Ja Åbyssäkin on mielenkiintoisia hevosia."

Haluaisin kyllä antaa suomalaisyleisöllekin hurrattavaa, joten sekin on plussaa Next Directionille, jos tulee tiukka tilanne valinnoissa.

"Amerikasta on todella kallista järjestää suoraa lentoa Tukholmaan. Lento Amsterdamiin ja kuljetus sieltä eteenpäin tavalla tai toisella on taas paljon raskaampaa hevoselle. Lisäksi lennolle ei ole sponsoria, kuten joinain vuosina on ollut. Ottaisin kyllä mielelläni Atlantan, mutta saa nähdä onnistuuko se?"Anders Malmrot on hyvin innoissaan

myös tulevasta Elitkampenista; siitä saattaa tulla hänen mukaansa klassikkovuosikertaa."Välähdys olisi älyttömän nopeana hevosena ja uutena suomalaisprofiilina solvallalaisyleisölle juuri se, mitä haluaisin. Mikä matsi ja vauhti siitä tulisikaan! Jos Välähdys ei tule, on pakka toisen Suomen kutsun saajan suhteen hyvin auki. Kisa on hyvällä mallilla, kun Ruotsin 'kuningas' 

Månprinsen A.M. 

on mukana ja 

Polara 

sillä vastassa. Vermosta tuli sikälikin hyviä uutisia, kun Polara oli niin hyvä ja tuntui vastaavan edelleen positiivisesti kenkien riisumiseen. Norjalaisilla on tietysti myös sanansa sanottavanaan, kuten tavallista."Toistaiseksi Elitloppetiin 2019 on kutsuttu seuraavat hevoset (valmentaja, kuski jos tiedossa, maa):

Readly Express (Timo Nurmos, Björn Goop, Ruotsi)Propulsion (Daniel Redén, Örjan Kihlström, Ruotsi)Dijon (Romain Derieux, Ranska)Aubrion Du Gers (Jean-Michel Bazire, Ranska)Double Exposure (Daniel Redén, Erik Adielsson, Ruotsi)Looking Superb (Jean-Michel Bazire, Ranska)Uza Josselyn (Rene Aebischer, Sveitsi)Makethemark (Petri Salmela, Ulf Ohlsson, Ruotsi)Heavy Sound (Daniel Redén, Kenneth Haugstad, Ruotsi)

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Next Direction voitti ”sen toisen lähdön” - tie Suomen mestaruuteen käy Pohjois-Pohjanmaan kautta

Keulaan ja Suurmestariksi Iikan taktiikkana H.V. Tuurilla – Super Schissel jatkaa hyvässä iskussa

St Michelin korttipakka rajuun uusjakoon – valitettava vetäytyminen, mielenkiintoisia nimiä tilalle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video