Huojentava uutinen Ruotsista – Mascate Match sittenkin E3:een! - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Huojentava uutinen Ruotsista – Mascate Match sittenkin E3:een!

Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Mascate Matchilla, Pekka Korvella ja Raviliiga HIFK:lla on seuraava jännä paikka edessä tiistaina, kun ajetaan Kriteriumin karsintoja Teivossa.

Uskomaton sekaannus oli pudottaa suomalaisen supervarsan yhdestä sen kauden pääkilpailuista.

Hannu-Pekka Korpi ilmoitti Mascate Matchin suunnitellusti sunnuntaiksi Gävleen täyden E3-kilpailun karsintoihin. Hämmästys oli suuri, kun se ei ollut alustavilla lähtölistoilla mukana. ”Ei godkänd” nimen perässä kertoi, ettei hevosta ollut hyväksytty mukaan.

Hannu-Pekka otti yhteyttä Ruotsin keskusjärjestöön Svensk Travsportiin, josta vastattiin, ettei tammasta ollut maksettu viimeistä neljättä osallistumismaksua. Kun Korpi kertoi kaikkien neljän maksun olevan maksettuja, viimeisen jopa 10 päivää etuajassa, ja kuittien löytyvän häneltä, Hannu-Pekka ohjattiin soittamaan kilpailua hallinnoivalle Eskilstunan raviradalle.

Sieltä ryhdyttiin selvittämään asiaa ja soitettiin kohta takaisin hyvän uutisen kera: Mascate Match pääsi sittenkin mukaan!

”Ei ne mitään selitelleet, sanoivat vaan että se pääsee mukaan. Joku sekaannus siellä oli käynyt”, Hannu-Pekka Korpi naurahtaa jo huojentuneena.

”Hyvä kun meni näin, ettei tullut isompaa soppaa selviteltäväksi. Mutta tosi harvainaista se on, että ej godkändiksi ilmoitettu hevonen pääsee vielä mukaan.”

Korven tallilta ilmoitettiin E3-karsintoihin neljä tammaa. Karsinnat ajetaan sunnuntaina Gävlessä 100 000 kruunun ykköspalkinnoilla, ja finaalissa 29. kesäkuuta Eskilstunassa voittaja palkintaan miljoonalla kruunulla.Aiheeseen liittyvät artikkelit

Josveis matkalla Elitkampeniin - Mascate Matchkin häikäisi

Pekka Korpi: ”Vermon rataennätys tulee paranemaan reilusti”

Hippos tulkitsee: yli 70-vuotiaan eristys vapaaehtoinen - Ruotsista tullessa joudutaan karanteeniin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video