Uutiset

Hyväntekeväisyysravit ja Mörkö-jackpot tänään Vermossa

Jari-Pekka Rättyä
Hyväntekeväisyysravit alkavat Vermo Areenalla tänään keskiviikkona kello 17.40 ponilähdöllä.

Hyväntekeväisyysraveissa kerätään tuottoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet nauttia elämyksistä hevosten parissa.

Vermo Areenalla järjestetään keskiviikkoraveissa 12.6.2019 hyväntekeväisyystapahtuma yhdessä Hope ry:n ja Suomen Hippoksen kanssa.

Idean liikkeelle laittaja Jarkko Litmanen toivoo, että tapahtuman tuotoilla saadaan runsaasti lapsia tutustumaan hevosten ja ponien maailmaan mm. kesäleireillä.

”Tehdään pienten ihmisten unelmista totta”, ravimedian monitoimimies Jarkko Litmanen tiivistää.

”Monella perheellä ei ole mahdollisuutta kustantaa lapsiaan poni-, ravi- tai ratsastustoimintaan. Haluamme tarjota mahdollisuuksia niille lapsille, jotka ovat hevosista kiinnostuneita.”

Jokainen voi olla hyväntekeväisyysraveissa mukana auttamassa. Jo pääsylipun ostamalla on mukana kerryttämässä lahjoituspottia. Vermoon voi myös tuoda mukanaan käytetyn keppihevosen, joille Hope ry hankkii uuden kodin. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksia tapahtumassa, jonka tuotot ohjataan kohdennetusti vähävaraisten lasten hevostoimintaan.

Hyväntekeväisyysraveissa järjestetään myös arpajaiset, joilla kerätään myös entistä isompaa lahjoitussummaa. Arpajaisissa on palkintoina mm. lippuja PowerParkin huvipuistoon ja eri ravitapahtumiin sekä useita tuotepalkintoja. Halukkaat voivat lahjoittaa myös palkintoja.

”Muutama hevosenomistaja on jo ilmoittanut, että antaa tänä ravipäivänä osan palkintorahoista hyväntekeväisyyteen. Totopelaajista muutamat ovat jo luvanneet osan voitoista tähän tarkoitukseen. Kaikki voivat auttaa siinä määrin kuin pystyvät. Pienistä puroista muodostuu iso joki”, Litmanen kannustaa.

Pelipuolella illan mielenkiintoa lisää Mörkö-jackpot. Veikkaus lupasi siihen 20 000 euroa kaikista Marko Anttilan jääkiekon MM-finaalissa tekemistä maaleista ja kymppitonnin Leijonien muista maaleista, joten täysosumien kesken on jaossa 50 000 euroa ylimääräistä rahaa. - Vermon raviradan tiedote, Veikkauksen tiedotus

Lue myös: William Pine keskiviikon 64-ideana

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vermon ravien kuuma keskiviikko näkyy televisiossa

"Nää pojat ehtii saunoakin välissä"

"Vaikutusta tulojärjestykseen ei voitu kiistatta näyttää"

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video