Uutiset

Kolari Killerin raveissa - ohjastaja sairaalaan

Anu Leppänen
Toinen hevosista makasi jonkin aikaa maan pinnassa, mutta nousi sitten ylös. Ohjastajista Juhani Heikkinen satutti ilmeisesti päänsä.

KILLERI. Neljännessä lähdössä kaksi hevosta törmäsi toisiinsa ja yksi pääsi irti, mutta hevoset ja toinen ohjastajista selvisivät ensitietojen mukaan säikähdyksellä. Ohjastajista Juhani Heikkinen vietiin ambulanssilla sairaalahoitoon.

Lähtö jouduttiin keskeyttämään ensimmäisessä kaarteessa, kun valtoimenaan laukannut Petri Ripatin ajama Tinon Valo kaatui radan pintaan ja Juhani Heikkisen ajama Sarmööri törmäsi siihen. Toinen hevosista pääsi irti, mutta saatiin melko nopeasti kiinni. Toinen makasi kaaduttuaan hetken maassa, mutta nousi sitten ylös ja talutettiin tallialueelle.

Ohjastajista pahemmin kävi Juhani Heikkiselle, jonka ambulanssihenkilökunta asetteli varovaisesti paareille suojaten pään aluetta. Heikkinen oli ilmeisesti tajuissaan sairaalaan lähtiessään.

Rytäkän toinen osapuoli Petri Ripatti kommentoi tilannetta tuoreeltaan Ravinetille.

"Hevonen vain lähti viemään kiitoa ja yritin tietysti hillitä, mutta se laukkasi holtittomasti ja todennäköisesti jotenkin tukehtui", Ripatti selvitti. "Hevonen ei ollut enää ohjattavissa ja näytti, että alkaa kaatua. Kieli oli kiinni ja vehkeet olivat kuin pitivätkin, mutta jotenkin näin kävi. Toinen tuli sitten takaa päälle, sekin hevonen laukkasi kovasti."

Tinon Valo ja Sarmööri laukkasivat lähtösuoralla ja törmäsivät ensimmäisessä kaarteessa. Kuva: Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Juhani Heikkinen toipuu Killerin kolarista - "Loppuvuodesta varmaan ajetaan"

Killerin kolarikuskit olivat yön tarkkailussa - toisella aivoruhjeita

MT Ravinetillä uudet sivut

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video