Uutiset

Juhani Heikkinen toipuu Killerin kolarista - "Loppuvuodesta varmaan ajetaan"

Lauantaina Killerillä hevosen kyydistä lentänyt Juhani Heikkinen odottelee jo kotiin pääsyä, mutta hevosella ja autolla ajaminen on vielä kuukauden päivät kiellettyä.

Heikkinen oli mukana tilanteessa, jossa Petri Ripatin ajama Tinon Valo kaatui radan pintaan ensimmäisessä kaarteessa ja Heikkisen ajama Sarmööri törmäsi siihen. Rytäkän muut osapuolet selvisivät pienemmillä vaurioilla, mutta Heikkinen kiidätettiin ambulanssilla ensin Jyväskylän ja myöhemmin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Keskiviikkona hyvävointinen Heikkinen kertoi tilanteestaan kotikaupunki Jyväskylän keskussairaalasta.

"Aivotärähdyksen johdosta veivät ensin Kuopioon, mutta pääsin takaisin Jyväskylään. Vielä tehdään tutkimuksia, mutta varmaan pikapuoliin pääsee kotiin", Heikkinen arveli. "Oikealta puolelta pari lihasta repesi ja ne ovat hellät, mutta luunmurtumia ei ollut ollenkaan. Päätä kuvasivat moneen kertaan aivotärähdyksen takia."

Itse tilanteesta Heikkisellä ei ole muistikuvia.

"Filmi katkeaa siihen kohtaan, kun irtosin kärryiltä. Olin ollut pari minuuttia tajuttomana ja se pyyhkii muistin varsinaisesta tapahtumasta. Ensimmäinen muistikuva on, kun hoitivat minua maassa. Kuukauden kielto tulee sekä hevosella että autolla ajamiseen tajuttomuuden takia, mutta loppuvuodesta varmaan taas ajetaan", Heikkinen sanoi.

Heikkisen omat hevoset ovat kuukauden sairasloman ajan Sarmöörin omistaja-valmentaja Kirsi Moilasen sekä Pasi Peltosen talleissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Killerin kolarikuskit olivat yön tarkkailussa - toisella aivoruhjeita

Kolari Killerin raveissa - ohjastaja sairaalaan

MT Ravit Pia Huusarin tallilla: "Mie pyrin pitämään hevoset iloisena"

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video