Uutiset

Matti Rajaharju uutena Hippoksen hallitukseen

Anu Leppänen
Rovaniemen raviratayhtiön puheenjohtaja Matti Rajaharju nousi uutena jäsenenä Suomen Hippoksen hallitukseen.

Erovuoroiset Marjo Kaipainen, Juha Lyyski ja Hannu Nivola valittiin jatkokaudelle Suomen Hippoksen hallitukseen. Eronneen Kari Erikssonin tilalle äänestettiin erillisellä vaalilla Matti Rajaharju.

Suomen Hippoksen valtuuskunta teki valinnat torstaina pidetyssä kokouksessa. Hippoksen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Juha Rehula, jolla ei ollut vastaehdokkaita. Varapuheenjohtajaäänestyksessä äänet menivät tasan 19-19 Juha Lyyskin ja Markku J. Jääskeläisen kesken, minkä jälkeen arpa ratkaisi ja Juha Lyyskistä tuli varapuheenjohtaja.

Uusina jäseninä hallitukseen pyrkineet Pekka Kairtamo, Matti Mahlamäki ja Juha Wikman jäivät äänestyksessä pienempiin lukemiin kuin erovuoroiset, jotka valittiin jatkokaudelle. Hannu Nivola sai äänestyksessä 31 ääntä, Marjo Kaipainen 24, Juha Lyyski 22, Juha Wikman 12, Pekka Kairtamo 10 ja Matti Mahlamäki 9.

Kairtamo ja Wikman olivat mukana myös äänestyksessä yhdestä ylimääräisestä hallituspaikasta, joka oli avoinna Kari Erikssonin erottua hallituksesta. Paikka meni kokouksessa ehdolle asettuneelle Matti Rajaharjulle 21 äänellä. Kairtamo sai 11 ääntä ja Wikman 9.

Matti Rajaharju on Rovaniemen Ravirata Oy:n puheenjohtaja ja Rovaniemen hevosystävien pitkäaikainen puheenjohtaja. Rajaharju johti viime kesänä radan kuninkuusravien järjestelyitä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tulevaisuusohjelma jumittui Hippoksessa – luottamusjohto ei kommentoi

Vermo jatkamassa Perkkaalla 2030 jälkeenkin - Hippoksen muuttokin lähempänä

Hippos palauttaa takaisin loputkin tunnistussakot

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video