Uutiset

Forss-Kivimaalla melkein täyttä Ruotsissa - In Royalty Boko uutena

Mika Forss ja Marjo Kivimaa muuttivat Ruotsiin Stall Sisulle noin viikko sitten 10 hevosen kanssa. Tallissa on 20 karsinaa, mutta tyhjiä "luukkuja" ei ole jäämässä.
Anu Leppänen
Mika Forssilla on viime päivinä ollut hiljaisempaa ohjastusrintamalla, mutta jouten hänen ja puolisonsa Marjo Kivimaan ei ole tarvinnut Ruotsissa olla.

"Omien" lisäksi talliin on tulossa muiden valmentajien hevosia Ruotsin kiertueelle ja pariskunta itsekin on ollut aktiivisena hevosmarkkinoilla.

"Ostimme In Royalty Bokon Tuomas Korvenojalta ja kumppaneilta", Forss kertoo.

"Se on ollut kovissa ikäluokkalähdöissä välillä tosi hyvä, mutta ei ihan ole riittänyt niissä. Kuitenkin se tuntuu jännältä ainakin vielä. Melkein täyttä tässä nyt on sen jälkeen, kun se tulee. Kaikenlaisia mielenkiintoisia on tarjottu ja tarjotaan, joten sikälikin tilanne on innostava."

In Royalty Boko, 4, 0n mennyt 12,9 täyden matkan ja tienannut 38260 euroa. Se on voittanut kolme 18 juoksustaan. Forss-Kivimaalle on tullut treeniin myös mm. Callela Louis, niin ikään 4, 13,2 ja melkein 50000 euroa sekä kaksivuotias Ruotsissa syntynyt tamma Solar Wind, 18,1 sekä kakkonen ja kolmonen kolmesta juoksustaan Suomessa. Callela Louis tuli Heikki Korhoselta ja Solar Wind Timo Korvenheimolta valmennuksesta.

"Treenikelit ovat olleet vähän napakat, mutta huomenna näyttäisi pääsevän hiittaamaan, ja tarkoitus olisi olisi aloittaa kilpaileminen Callela Louisilla ja Antti Veteläisen listoilta kilpailevalla, mutta meidän tallissa asuvalla Quartam De Victorilla, 4, ensi viikolla.”

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Staro Miamilla kaikki hyvin - tähdätään Mikkeliin

Päivän ravit: Lappeenrannassa mielenkiintoinen Nuorten sarja

Antti Lehtisalon kasvattien määrä hipoo 50:tä – Googoo Gaagaan ensimmäinen viisikko saa ensi vuonna seuraa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video