Uutiset

MT Ravinetillä uudet sivut

MT Ravinetin nettisivuja on uudistettu ja siirretty tänään uudelle palvelimelle. Osoite on edelleen vanha tuttu ravinetti.fi.
MT Ravinetin sivuja uudistettiin kevyesti. Kuvituskuvassa Jenni Autio ajaa Dream Commandia, perässä seuraa Roosa Aution ajama Classical Dream.

Lukijoille muutos näkyy lähinnä uudistuneena ulkoasuna. Entiseen verrattuna ylävalikosta ovat jäänet pois artikkelit- ja blogit-osio. Artikkelit eli pidemmät lukujutut julkaistaan uutiset-kohdan alla. Blogit julkaistaan toistaiseksi uutisina. Ensi vuoden puolella tehdään uudistuksia blogeihin liittyen.

Uutiset- ja vihjeet-kohtien alta löytyy luonnollisesti otsikoiden lupaamaa. TalkKari-kohdan alta löytyvät nyt uusimmat TalkKarien ja MT Ravien jaksot.

Mitään sisältöä ei ole jätetty pysyvästi pois entiseen verrattuna. MT Ravinetin Youtube-kanava on edelleen olemassa ja sen upotuspalikka löytyy alkuviikosta myös nettisivulta.

Hevosmarkkinoita on uudistettu hieman. Nyt ilmoitukset ovat kuukauden voimassa ja poistuvat sen jälkeen automaattisesti. Ilmoittaminen on toistaiseksi ilmaista. Ilmoitukset päivitetään sivulle yhden–kahden työpäivän sisään niiden jättämisestä.

Uudistuksen syy oli se, että saamme lisää kapasiteettia kasvavaa kävijämäärää varten. Lisäksi näille sivuille saadaan kehitettyä lähitulevaisuudessa uusia palveluita, jotka eivät olleet edellisen tekniikan aikana mahdollisia.

Uutisvinkkejä otamme edelleen mielellään vastaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vierasblogi: Avoimuudesta kohti luottamusta myös raviurheilussa?

Ravinetti: Hippoksen hallitukseen nousi uusia nimiä

MT Ravinetin vierasblogi: pesäpalloilija Puhtimäki ponipojasta hevosmieheksi – allergiasta huolimatta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video