Suomenhevoset Pariisiin – kenet haluaisit nähdä mukana? - - MT Ravinetti
Uutiset

Suomenhevoset Pariisiin – kenet haluaisit nähdä mukana?

Vincennesin ravirata kutsuu yhden välivuoden jälkeen taas hevosia Suomesta, Ruotsista ja Norjasta kylmäveriotteluun.
Anu Leppänen
Vincennesin portit ovat taas avoinna, mutta vain tallialueelle! Katosmot eivät pullistele upeassa ravipyhätössä vielä vähään aikaan - valitettavasti. Tiistai-illan ravit ovat ensimmäiset Pariisin ykkösradalla sitten helmikuun 29. päivän. Ravit loppuivat Ranskassa pandemian vuoksi 16. maaliskuuta, päivää ennen Suomen raveja.

Lähdöt ajetaan 2100 metrin ryhmäajoina 9000 euron ykköspalkinnoilla 16. ja 20. helmikuuta 2020, ja niihin ovat oikeutettuja osallistumaan enintään 4-10-vuotiaat, enintään 100 000 euroa tienanneet kylmäveriset sukupuoleen katsomatta.

Ravinetti listasi 10 mielenkiintoista, kriteerit täyttävää ehdokasta. Kenet niistä haluaisit nähdä Pariisissa, vai onko oma suosikkisi joku muu? Gallup löytyy tietokoneella sivuston oikeasta alalaidasta ja mobiililla näkymää alaspäin selaamalla.

Viimeksi gallupissa kysyttiin mielipidettä lähdönesittelyistä. 57 prosenttia vastaajista piti niitä tarpeellisina kautta linjan ja 31 prosenttia tarpeellisina suurkilpailuissa. 12 prosenttia vastaajista oli valmis lopettamaan esittelyt turhina.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Charlottenlundin raviradan tulevaisuus vaakalaudalla

Irrillä ja Kaijalla Licence Holderin manttelinperijä?

Sambuca Knight on Ala-Rantalan uusi värväys

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video