Uutiset

Tiina Koskisella mielenkiintoisia tulokkaita tallissa

Kapasiteettinsa kesällä näyttänyt Batman Godiva muutti omistajiensa kotikylälle Lappajärvelle Kati Lindsbergin vähennettyä talveksi hevosia.
Kuva: Anu Leppänen
Heidi Ale on ollut yksi Tiina Koskisen menestyshevosista. Mammahommiin vetäytynyt tamma on saanut viime aikoina tallikavereikseen kylmäverisiä.

Batman Godiva voitta Suomen avausstarttinsa heinäkuussa Kaustisella mykistävällä esityksellä ja kovalla täyden matkan ajalla 12,7. Sen jälkeen tuli vielä kaksi Toto75-kakkosta, muttei enää voittoja, ja nyt ori on viettänyt pari kuukautta kilpailutaukoa.

”Samojen jalkavaivojen kanssa painitaan kuin Katikin joutui painimaan. Batman Godivalta oli leikattu jalka ennen Suomeen ostamista, ja ongelmia on ollut sen jälkeenkin”, Tiina Koskinen taustoittaa.

”Nyt annetaan sille talvi aikaa, sillä hokeilla se ei kilpailisi muutenkaan. Koitetaan saada se siihen mennessä kuntoon, kun päästään keväällä kesäkenkään. Hevonenhan on hieno ja sen kapasiteetti kova.”

Omistajat ovat Koskisen kanssa samalta kylältä. Hyviä hevosia heillä on ollut ennenkin, viimeksi mm. Outlaw Merci.

Vastikään tallin vahvuuteen liittyi myös La Donna PerfettaLe Cannibalen 3-vuotias pikkusisko Zola Bokosta ei ole mennyt vielä sukunsa edellyttämällä tavalla, mutta Koskinen uskoo parempaa olevan luvassa.

”Tamma on sairastellut ja vaatii vaan aikaa ja voimaa”, hän tietää.

Uusin tulokas talliin poimitaan kyytiin tänään Oulusta kotiin palattaessa Kruunupyystä.

Exploding Belle kävi mutkan Laura Biskopilla ja jatkaa meillä. Mielenkiintoinen hevonen sekin”, Koskinen näkee.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tiina Koskiselle jälleen jämäkkä kylmäverivahvistus - ”Suomenhevoskasvattajat saattavat luulla, että alamme rotuja risteyttää, mutta siitä ei todellakaan ole kysymys”

12-aikainen Grace Journey siirtyi Tiina Koskiselle

Tiina Koskisen talliin kylmäverinen miljonääri – uudella hankinnalla Ruunakunkkarit kiikarissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video