MT Ravien jouluterveiset tulevat Tappi Hoikalta: "Pitäkää huolta terveydestänne – burnoutia on lajissa jo tarpeeksi!" - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

MT Ravien jouluterveiset tulevat Tappi Hoikalta: "Pitäkää huolta terveydestänne – burnoutia on lajissa jo tarpeeksi!"

Raviurheilun todellinen monitoimimies Tappi Hoikka on myös harrastajavalmentaja.
Jukka Heiskala
Tämäkin ihme löytyy nyt ohjelmasta: Tappi Hoikka malttoi istahtaa sohvalle Juha Jokisen haastatteluun!

Ravien todellinen monitoimimies, Lapista kotoisin oleva Tapio "Tappi" Hoikka valmentaa avopuolisonsa Susanna Lipposen kanssa Siilinjärvellä Maaningan rajan tuntumassa.

Hoikka on sananmukaisesti sitä, miten hän itsekin itseänsä kuvaa: "multitaskaaja". Hänen tapauksessaan se ei jää monen tiedonvälityksen eri median yhtäaikaiseen seuraamiseen, vaan hänen päivässään 24 tuntia kuulostaa normi-ihmisen tunneissa vähintään 48:lta.

Tappi ehtii toimia ympäri Suomea erilaisissa tehtävissä Helsingistä Rovaniemelle esimerkiksi peliasiantuntijana, varikkohaastattelijana ja Arctic Race -kisan järjestäjänä. Hänet on nähty väliin myös MT Ravien toimittajana Juha Jokisen tilalla.

Samaan aikaan hän ja Susanna Lipponen siis myös pitävät seitsemän hevosen tallia.

Aina avulias mies elää raviurheilulle täydellä sydämellä, mutta on hänen elämänsä varrelle mahtunut yhtä sun toista, muun muassa Ilmavoimien lentäjäkoulutus kadettikouluun saakka. Päätä ei siis huimaa ilmassa eikä maalla.

Tappi Hoikka lähettää jouluun ja vuodenvaihteeseen sopivat terveiset MT Ravien katsojille: "Muistakaa pitää omasta terveydestänne huolta ja henkisestä puolesta varsinkin. Noita burnoutti-ihmisiä on ihan tarpeeksi täsä lajissa"

Toimittaja: Juha Jokinen

Kuvaaja/leikkaaja: Jukka Heiskala

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT TalkKari Hanna Lepistön tallilla Vihdissä

Talkkari tapaa kesät Lammilla ja talvet Ivalossa asuvan Reijo Suomalaisen – lumella saa ajettua hevosille jykevän pohjakunnon

Lauri Hyvönen tapaa ruunaruhtinaan MT Ravien jaksossa – Roni Waarna teki Pertturista tähden

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video