Uutiset

Juha-Pekka Ahoselle lisää hyviä uutisia – ”Ihan uskomaton asia”

J-P Ahosen tukirengas sai sittenkin keräysluvan ravikolarissa työkykynsä pitkäksi ajaksi menettäneen ohjastajan tukemiseksi.
Anu Leppänen
Juha-Pekka Ahosella on pitkä kuntoutus edessään ennen paluuta ohjastustehtäviin, mutta edistystä tapahtuu.

Ravinetti kertoi joulun alla Suomen Hippoksen myöntäneen Juha-Pekka Ahoselle merkittävän avustuksen sakkorahastosta.

Joulu koitti J-P Ahoselle – hyviä uutisia monelta rintamalta

Miehen tukemiseksi suunniteltu avustuskeräys sai kuitenkin alustavasti viranomaisilta punaista valoa. Nyt Ahonen on saanut lisää hyviä uutisia: keräyslupa myönnettiin sittenkin, ja keräys alkoi 1. tammikuuta.

”Ihan uskomaton asia: joku loukkaantuu raveissa, ja hänelle ruvetaan keräämään valtakunnallisesti tukea. Jo pelkkä ajatus lämmitti ihan valtavasti puhumattakaan siitä, että kiireidensä keskellä ihmiset ovat saaneet sen toteutettua”, Juha-Pekka Ahonen kiittää.

”Toivottavasti tapaus pistää kuitenkin miettimään, että omat vakuutukset kannattaa pitää kunnossa. Vaikkei sitä ajamaan lähtiessä ajattele, ravilähdössä voi sattua paljon sellaista, mitä kilpailuvakuutus ei korvaa. Loppulasku oli tässäkin tapauksessa tosi iso.”

Negatiivisia uutisia Ahonen ei saanut joulunjälkeisellä kontrollikäynnillä Tampereen Yliopistollisessa sairaalassakaan.

”Paraneminen oli edennyt ihan normaalisti, eikä uusia leikkauksia tällä tietoa tarvita. Kuntoutuminen on kuitenkin pitkä prosessi, ainakin puoli vuotta”, J-P Ahonen tietää.

”Joulunpyhät koitin heilua kotona minkä jaksoin. Kädet liikkuu pikkuhiljaa paremmin, mutta särystä ei meinaa päästä. Tiistaina alkaa ensimmäinen 2 viikon kuntoutusjakso Tammenlehvässä Tampereella, ja sieltä saan toivottavasti parempia neuvoja kotikuntoutukseenkin.”

”Ensimmäisen 2 viikon jakson jälkeen arvioidaan, onko toinen samanlainen jakso tarpeen. Sen jälkeen jatkuu säännöllinen kuntoutus Jämsässä”, Ahonen lisää.

Tietoja J-P Ahosen tukirenkaan avustuskeräyksestä löytyy Jämsän Ravi Ry:n Facebook-sivulta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Joulu koitti J-P Ahoselle - hyviä uutisia monelta rintamalta

Viikon vieras: ”Tuntuu, että hyvin meidän hevoset täällä riittää”

Face Time Bourbon: ei Prix de Francea, ei Elitloppetia - ei Yonkersiakaan?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video