Kauhasen kaksikko yrittää iskeä Kavioliigassa puun takaa - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Kauhasen kaksikko yrittää iskeä Kavioliigassa puun takaa

Jarno Kauhanen ei lähden Vermon lauantain Kavioliigaan kahdella hevosellaan ilman menestyshaaveita. Sekä Donato E. että Workout Wonder voivat hollolalaisvalmentajan mukaan onnistua.
Kuva: Anu Leppänen
Jarno Kauhasen ensimmäinen kesälomapäivä torstaina oli juhlaa, kun Regent Zet ravasi Suurmestaruuden voittoon. Sunnuntaina kotiyleisö odottaa jännityksellä Workout Wonderin edesottamuksia.

Eläinlääkäri-ravivalmentaja Kauhanen ja vaimonsa Minna valmentavat Hollolassa seitsemää hevosta Trot Kronoksen siirryttyä Harri Koivusen talliin. Kaksi valmennettavista starttaa siis Kavioliigassa lauantaina.

"Uskon hyviin suorituksiin kummaltakin", Kauhanen kuittaa.

"Donato tuli Kuopiossa hyvän lopun saatuaan tilaa myöhään ja voimia jäi varastoonkin. Ravi ei ehkä ollut parasta mahdollista, mutta uskon että kumpaakin hevostamme suosii, että Vermossa näyttäisi taas olevan ihan kesäpintainen rata. Vire vaikuttaa siis hyvältä."

"Stevie (Workout Wonder) oli tavallaan pettymys viimeksi, mutta en panisi hirveästi painoa tuolle Kuopion taipumiselle. Olosuhteen vaihtuminen aika pehmeistä ja vetisistä paikoista napakaan talvirataan toi vain ruunalle nyt liikaa haastetta. Lihaksisto ei toiminut, mutta uskon että vire on nyt aika hyvä, enkä jättäisi meidän kumpaakaan hevosta ihan huomiotta peleissä. Juoksunkulku ratkaisee tietysti paljon."

Mikä on tilanne muuten tallissa?

"Hyvä. Uutena tuli juuri kaksivuotiaaksi kääntynyt Suomessa syntynyt Ready Cash-tamma, ja kalusto vaikuttaa kautta linjan hyvin mielenkiintoiselta. Talli on meillä seitsemällä hepalla täynnä. Hyvillä mielin lähdetään kohti kautta 2020."

Pääset tästä lauantain T75-kierroksen avaavan lämminveristen Kavioliigan lähtölistaan tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kavioliigaan uudistuksia: liigavoittajat Kymi GP:iin ja Elitkampeniin

Zigge Silvio lopetettiin - paikat eivät kestäneet

Vermo järjestää Kuninkuusraveihin kisakatsomon – Köppinen vetonaulana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video