Majestic Man aloittaa Vincennesissä perjantaina - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Majestic Man aloittaa Vincennesissä perjantaina

Joulukuussa kasvattaja-omistajansa Jonna Irrin kanssa Ranskaan matkannut Majestic Man näyttäisi aloittavan Keski-Euroopan kilpailemisensa Vincennesissä perjantaina.
Antti Savolainen
Majestic Man (kuva) on starttaamassa keskiviikkona Vincennesissä - Face Time Bourbonkin pyhänä. Keskiviikkona saatetaan nähdä toinenkin suomalaishevonen, IMT Talli Oy:n Noble Dolly. Kuvassa mukana juhlimassa Vermon derbypäivän ykköstä "orpovarsa Taiston" elämän ihmiset, Taneli Säde ja Jonna Irri.

Majestic Man on jo ollut ilmoitettuna pari kertaa Vincennesiin, mutta perjantaina ovet näyttäisivät aukeavan. Ruuna ja kasvattaja/valmentaja/hoitajansa Jonna Irri ovat olleet Ranskassa joulukuun puolivälistä, ja Prix de Mauriacissa 2850 metrin kisassa volttilähetyksellä ura näyttäisi taas urkenevan sillä mukana listoilla on enää 18 hevosta, ja kaikki mahtunevat mukaan.

Majestic Man kilpailee Ranskassa Björn Goopin valmennuksesta. Jonna Irri on Goopilla ainakin talven töissä hoitamassa muutamaa muutakin hevosta "Taiston" lisäksi. Goop myös ohjastaa ruunaa perjantaina. Ykköspalkinto on 23850 euroa.

Pääset tästä Majestic Manin lähdön alustavalle listalle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Siitossonni" Face Time Bourbon ja korona uhkaavat varastaa Bold Eaglen jäähyväisshown

Muistatko vielä orpovarsa Taiston? Tuhkimotarinahevosesta varttui huippuravuri, jolla on innokas fanikunta

Suuri jackpot mehevöittää Halmstadin 75-kierrosta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video