Conrad Lugaueria potkaistiin - Campo Bahialle uusi kuski - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Conrad Lugaueria potkaistiin - Campo Bahialle uusi kuski

Conrad Lugauer koki kovia lauantaina Jägersrossa, missä hän sai 75-raveissa potkun käteensä. Käsi leikataan ja ensi lauantaina Campo Bahiaa ohjastaa hänen poikansa Marc Elias.
Kuva: Ville Toivonen
Saksalaissyntyinen mutta Etelä-Ruotsissa vaikuttava Conrad Lugauer ajaa Åbyssä T86-jackpotkierroksen vankinta pankkia Ferrari Riveriä heti avauskohteessa.

Conrad Lugauer oli valjastamassa Kicki Lagötä starttiin lauantain raveissa, kun hevonen hermostui ja potkaisi. Laaki osui Lugaueria käteen, ja hän joutui sairaalaan näyttämään kättään. Myöhemmissä tutkimuksissa selvisi, että kyynärpäässä oli murtuma, ja Lugauer joutuu lähipäivinä leikkaukseen.ensi viikolla. Ohjastamisesta tulee taukoa, ja esimerkiksi jännittävässä ensi lauantain Vincennesin startissa tallin supertähden Campo Bahian rattaille tarvitaan korvaaja.

"Sattui niin hitosti, mutta olin onnekas", Lugauer kommentoi Travrondenin uutisissa.

"Potku olisi ensinnäkin voinut osua minne tahansa, huonomminkin. Toiseksi minulla on tallissani huippukorvaajat Marc Elias ja Markus Waldmüller. Autan minkä voin tallilla, kun joudun ensi arvioiden perusteella olemaan pois ohjista kolmisen kuukautta. Pojilla on kuitenkin homma hanskassa, eikä tässä ole mitään hätää."

Campo Bahialla on suunniteltu startti lauantain viisivuotislähtöön Prix De Croixiin. Ykköspalkinto 2850 metrin kisassa on 45000 euroa, ja suunnitelman mukaan ori jää tauolle sen jälkeen.

"Poikani Marc Elias on itsestäänselvä korvaaja kärryille Campo Bahiallakin."

Pääset tästä linkistä Travrondenin uutiseen Lugauerin käsileikkauksesta.

Ville Toivonen
Marc Elias ajaa yhtä potentiaalista varmaa Solvallan finaalikierroksella, American Dreamia, superhevonen Campo Bahian täyssiskoa. Kyseinen pikkusiskokin on esittänyt huimia otteita.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Elitloppet-viikko pähkinänkuoressa: Huippumiehet ajokieltoon

Forssilla ässä 86-peliin

Ruotsin 75-ravit huhtikuun ajan kanavalla 26

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video