Uutiset

Conrad Lugaueria potkaistiin - Campo Bahialle uusi kuski

Conrad Lugauer koki kovia lauantaina Jägersrossa, missä hän sai 75-raveissa potkun käteensä. Käsi leikataan ja ensi lauantaina Campo Bahiaa ohjastaa hänen poikansa Marc Elias.
Ville Toivonen
Saksalaissyntyinen mutta Etelä-Ruotsissa vaikuttava Conrad Lugauer on menestynyt viime vuodet upeasti, mutta viime lauantaina hän koki kovia kotiratansa Jägersron 75-raveissa.

Conrad Lugauer oli valjastamassa Kicki Lagötä starttiin lauantain raveissa, kun hevonen hermostui ja potkaisi. Laaki osui Lugaueria käteen, ja hän joutui sairaalaan näyttämään kättään. Myöhemmissä tutkimuksissa selvisi, että kyynärpäässä oli murtuma, ja Lugauer joutuu lähipäivinä leikkaukseen.ensi viikolla. Ohjastamisesta tulee taukoa, ja esimerkiksi jännittävässä ensi lauantain Vincennesin startissa tallin supertähden Campo Bahian rattaille tarvitaan korvaaja.

"Sattui niin hitosti, mutta olin onnekas", Lugauer kommentoi Travrondenin uutisissa.

"Potku olisi ensinnäkin voinut osua minne tahansa, huonomminkin. Toiseksi minulla on tallissani huippukorvaajat Marc Elias ja Markus Waldmüller. Autan minkä voin tallilla, kun joudun ensi arvioiden perusteella olemaan pois ohjista kolmisen kuukautta. Pojilla on kuitenkin homma hanskassa, eikä tässä ole mitään hätää."

Campo Bahialla on suunniteltu startti lauantain viisivuotislähtöön Prix De Croixiin. Ykköspalkinto 2850 metrin kisassa on 45000 euroa, ja suunnitelman mukaan ori jää tauolle sen jälkeen.

"Poikani Marc Elias on itsestäänselvä korvaaja kärryille Campo Bahiallakin."

Pääset tästä linkistä Travrondenin uutiseen Lugauerin käsileikkauksesta.

Ville Toivonen
Marc Elias on Kalmarin T75-kierroksen avainohjastajia. Il Duce Bokon rattailla hän ohjastaa päivän pankkia, ja miehellä on muitakin menestyssaumoja.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Jokimaa sekä Pariisi, Bilibili ja "orpovarsa Taisto"

Il Duce Bokon komennossa mennään Ruotsin 75:ssä

Voi Taisto - debytoi viitossijalla Vincennesissä, mutta hylättiin!

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video