ME-tamma Gloria Web siirtyy Perttuselle - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

ME-tamma Gloria Web siirtyy Perttuselle

Suomen Tammakriteriumin ykkönen ja Kriteriumin karsinnassa kolmevuotiaiden tammojen keskipitkän matkan ME:n autolähetyksellä 14,3 mennyt Gloria Web, 6, siirtyy lähipäivinä Timo Nurmokselta Tapio Perttusen valmennukseen.
Kuvat: Anu Leppänen
Varokaa oriit! Gloria Web voittaa Tammakriteriumin helposti Jorma Kontion ohjastuksessa. Kriteriumkungen Timo Nurmoksen talli vei ja muut vikisivät.

Timo Nurmoksen valmennuksessa Tammakriteriumin voittanut ja Kriteriumin finaaliin saakka ehjissä juoksuissaan tappiottamana (kuusi voittoa seitsemästä) kilpaillut Gloria Web siirtyy jatkossa Tapio Perttuselle Orimattilaan. Perttusella ja Nurmoksella on ollut paljon yhteistyötä vuosien varrella, ja siirto tapahtuu hyvässä hengessä omistajien HJ Projekti Oy:n ja valmentajien kesken.

Gloria Web on kilpaillut Nurmokselta 22 kertaa voittaen 10 kisaa ja tienaten yli 1,3 miljoonaa kruunua. Viimeksi se oli tapaninpäivänä viides Solvallan 75-finaalien Stoelitenissä. Viime kesän Suur-Hollolassa tamma voitti alkueränsä ajalla 12,4, mutta jäi viidenneksi ja putosi niukasti finaalista välierässään.

"Gloria siirtyy kilpailukunnossa ja Nurmoksen kanssa käytyjen keskustelujen perusteella Suomeen", kertoo osaomistaja Matti Viitala.

"Glorialla on Suomessa syntyneenä enemmän kilpailuvaihtoehtoja kotimaassa. Perttunen oli innostunut kuullessaan uudesta valmennettavastaan."

Gloria Webin omistaa neljän hengen porukka, jossa Viitalan lisäksi osakkaina ovat Kari LinnaPetteri Vanhanen ja Risto Vyhtinen.

Pääset tästä Gloria Webin kilpauraan tähän asti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: sittenkin yleisöä kunkkareihin ja yksi tähti lähti

Drole De Jetillä 09,6 suunnitellaan Finlandia-ajoa - Seismic ei Mikkeliin

Perttunen: Vixelin kunkkarit 50/50 - Bosses Ladylla mahavaivoja

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video