Uutiset

ME-tamma Gloria Web siirtyy Perttuselle

Suomen Tammakriteriumin ykkönen ja Kriteriumin karsinnassa kolmevuotiaiden tammojen keskipitkän matkan ME:n autolähetyksellä 14,3 mennyt Gloria Web, 6, siirtyy lähipäivinä Timo Nurmokselta Tapio Perttusen valmennukseen.
Anu Leppänen
Gloria Web voitti Tammakriteriumin helposti Jorma Kontion ohjastuksessa. Seuraavassa startissaan avoimen Kriteriumin karsinnassa se meni ikäluokkansa tammojen ME:n, mutta finaalissa Gloria ei ollut terve.

Timo Nurmoksen valmennuksessa Tammakriteriumin voittanut ja Kriteriumin finaaliin saakka ehjissä juoksuissaan tappiottamana (kuusi voittoa seitsemästä) kilpaillut Gloria Web siirtyy jatkossa Tapio Perttuselle Orimattilaan. Perttusella ja Nurmoksella on ollut paljon yhteistyötä vuosien varrella, ja siirto tapahtuu hyvässä hengessä omistajien HJ Projekti Oy:n ja valmentajien kesken.

Gloria Web on kilpaillut Nurmokselta 22 kertaa voittaen 10 kisaa ja tienaten yli 1,3 miljoonaa kruunua. Viimeksi se oli tapaninpäivänä viides Solvallan 75-finaalien Stoelitenissä. Viime kesän Suur-Hollolassa tamma voitti alkueränsä ajalla 12,4, mutta jäi viidenneksi ja putosi niukasti finaalista välierässään.

"Gloria siirtyy kilpailukunnossa ja Nurmoksen kanssa käytyjen keskustelujen perusteella Suomeen", kertoo osaomistaja Matti Viitala.

"Glorialla on Suomessa syntyneenä enemmän kilpailuvaihtoehtoja kotimaassa. Perttunen oli innostunut kuullessaan uudesta valmennettavastaan."

Gloria Webin omistaa neljän hengen porukka, jossa Viitalan lisäksi osakkaina ovat Kari LinnaPetteri Vanhanen ja Risto Vyhtinen.

Pääset tästä Gloria Webin kilpauraan tähän asti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mieletontä, Elian - Propulsion kukistui!

Suomalaiset kellistävät Propulsionin?

Viikon vieras: valmentajatilaston ykkönen Nurmos on aina menossa kohti uutta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video