Uutiset

Uusi Gallup: Tarvitaanko Suomen raviradoilla totokassoja?

Jos Ruotsin peliyhtiö ATG saa tahtonsa läpi, totokassat poistuvat Ruotsin radoilta vuonna 2023.
Anu Leppänen
Tästä illasta alkaen Ruotsin raveihin voi täytellä, paitsi totokuponkeja, myös pitkävetoja. Lisäksi livevedoissa pelaaminen jatkuu vielä pitkävetojen mentyä kiinni tuntia ennen 64-pelin alkua.

Taustalla on pelin siirtyminen entistä enemmän mobiililaitteille. Totokassoilla ei ole enää ruuhkaa, kun raveissa kävijät ovat vähentyneet ja iso osa heistäkin pelaa pelinsä radalla omalta pelitililtä kännykällä.

Sama ilmiö on havaittu Suomessakin. Maan päärata Vermo aloittaa tällä viikolla YT-neuvottelut, jotka koskevat isolta osin juuri totomyynnin henkilökuntaa.

ATG:n visiossa totokassat korvataan kauppojen itsepalvelukassojen kaltaisilla peliterminaaleilla, jolloin henkilöstökulut poistuvat.

Tulisiko Suomen seurata perässä, vai vieläkö Suomessa tarvitaan radoilla totokassoja? Ota kantaa gallupissa, joka löytyy tietokoneella tämä sivuston oikeasta reunasta ja mobiililaitteilla sivustoa alaspäin selaamalla.

Viime viikon gallupissa kysyttiin, tulisiko Suomen raviradat luokitella. 71 prosenttia vastasi kyllä, 20 prosenttia ei ja 9 prosenttia en tiedä. Ääniä annettiin vajaat tuhat.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Veikkaus totokassoista radoilla: ”Samanlaiseen suuntaan ollaan menossa”

Norjan valtio tulossa pelastamaan raviurheilua

Puuntuholaisten feromoni johdattaa vainukoiran vihulaisten jäljille – labradorinnoutaja on oiva etsijä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video