Uutiset

Pettersson-Perklén avasi filiaalin Ruotsiin - Van Kronos vahvistamaan kotimaassa

Nina Pettersson-Perklénin tallissa tapahtuu koko ajan. Stall Sisulle on avattu uusi kahdeksan hevosen talli ja Suomeen on hankittu Van Kronos, 10,9.
Jukka Heiskala
Nina Pettersson-Perklénin tallissa tapahtuu vaikka mitä. Kuvassa TalkKari-ohjelma kävi Pettersson-Perklénin luona keväällä -19. Haastattelijana oli tietenkin Kari Lähdekorpi.

Pettersson-Perklén on noussut rakettina uusien valmentajien tilastoissa, ja meno tuntuu uusien peliliikkeiden perusteella jatkuvan. Talli on kilpaillut talven aikana todella ahkerasti Ruotsin puolella, ja filiaalin avaaminen näyttää loogiselta jatkolta.

"Nyt on jaksettava, kun on tällainen tilanne", Pettersson-Perklén tokaisee.

"Tallissa on mielenkiintoinen tilanne, paljon jänniä hevosia ja uutta hevosenomistajaporukkaa, joten pitää yrittää ottaa tilaisuudesta vaari. Kyllähän tämä monessa paikassa valmentaminen minulta ja henkilökunnalta vaatii, mutta uskotaan että se myös antaa. Uskon että Sisun talli näkyy suhteellisen pian meidän hevosten parempina suorituksina, kun raskasta reissaamista saadaan vähennettyä. Lauantain 75:n Religious esimerkiksi ei viimeksi rauhoittunut Solvallan vierastallissa ollenkaan. Silti se oli kakkonen, ja nyt se on ruvennut viihtymään Sisulla, niin eiköhän se ole Eskilstunassa entistäkin parempi? Sama pätee Angel Razieliin ja Ruff Legsiin, jotka starttaavat seuraavalla viikolla."

Van Kronos, 10,9 hankittiin Pettersson-Perklénin talliin vahvistamaan Suomen avoimen sarjan kisoja. Kuusivuotias on jo saapunut uuteen kotimaahansa. Ruuna on tienannut toistaiseksi 1338680 kruunua.

"Se on kyllä tosi mielenkiintoinen. Sen osti kimppa, jossa on mukana kolme pitkäaikaisempaa hevosenomistajaani."

Tästä pääset Van Kronoksen uran tietoihin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: hevoskaupan perumisesta PM:n kautta ulkomaan menestyksiin

Tapio Suominen kimpassa Pettersson-Perklénille menneessä yksivuotiaassa

Pettersson-Perklénin ja Janne Mäenpään uusin jouduttiin palauttamaan Norjaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video