Uutiset

Callela Louis vaihtoi omistajaa - "Välillä savolaisetkin villiintyy"

Heikki Korhosen 5-vuotias ruuna siirtyi kaupan myötä Mika Forssilta Tuomas Pakkasen valmennukseen, mutta jatkaa Ruotsissa.
Kuva: Anu Leppänen
Tuomas Pakkanen on myös pelikunnossa Ylivieskan rysäyksen jälkeenkin: "Savolainen hurtti huumori auttaa." Kuva: Anu Leppänen

Callela Louis lähti Mika Forssin hevoskuormassa Ruotsiin tämän avattua sinne tallin, mutta kun menestystä ei kolmeen ensimmäiseen starttiin tullut eikä hevonen tuntunut Forssin käteen muutenkaan hyvältä, Heikki Korhonen luopui hevosesta.

"Laitisen Antti Kuopiosta teki Heikin kanssa kaupat ja kysyi meitä toisen vanhan hevosenomistajakaverini kanssa mukaan porukkaan, ja mehän lähdettiin. Joskus savolaisetkin villiintyy", Tuomas Pakkanen veistelee.

"Nyt tutustellaan hevoseen. Sillä on hyvä kapasiteetti, mutta omat ongelmansa. Ruotsissa jatketaan, kun täällä ollaan."

"Vuodenvaihteessa tultiin, ja ainakin helmi-maaliskuulle olleen. Täällä hevosia on nyt tusina, kun pari Väisäsen Timon hevosta jäi treeniin, ja velipoika Juhanin hoivissa on kotona viisi", Tuomas Pakkanen laskee.

"Ihan kohtalaisesti on alkanut, ja parempaakin pitäisi olla luvassa. Hevoset ei olleet tullessa ihan parhaimmillaan, ja siksi olen koittanut antaa niille nättejä juoksuja."

TIliä on kolmen ensimmäisen viikon aikana kertynyt 83 900 kruunua. Huomenna keskiviikkona Pakkasella on uudella kotiradalla Solvallassa startissa viisi hevosta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Vennelmon Varma pötkii karkuun Hetviinaa

Katso video: Mika Forss ajoi Timo Nurmoksen valmentaman Hevin Bokon Ruotsin mestariksi

Staro Miami tehohoidossa Ruotsin jälkeen - pääsi kotiin eilen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video