Uutiset

Toto86-jackpotvihje: Zaira del Ronco haastaa pankin

Ruotsin Toto86-kierroksella on tänään 762 325 euron jackpot.
Ulf Olsson sai pikakomennuksen ajotehtäviin ja suoriutui parhaimmalla mahdollisella tavalla. Suomalainen Laura Myllymaa hoitaa persoonallista voittajaa.

Rivin pankiksi pelataan avauskohteen Virgin Maiden, jolla Marc Elias suunnittelee johtaa koko matkan. Tarjolla on kuitenkin mielenkiintoinen varmistusrasti: suomalaisen Laura Myllymaan Ruotsissa valmentama Zaira del Ronco.

Toisen kohteen keulavarmaehdokas Payet D.E. puolestaan varmistetaan takarivin Eicasilla ja nappijuoksun saavalla Hurricane Riverillä.

Runsaslukuisesta suomalaisjoukkueesta ideavarmaksi rastataan päätöskohteen Grainfield Aiden, mutta menestyssaumoja on muillakin hevosilla.

Päivän pankki

8 Happy Romeo (Toto86-6) voitti viimeksi vakuuttavasti keulasta. Kasirata vaikeuttaa sinne pääsyä nyt, mutta alussa nopein lienee 1 Die Kaiserin, jolle suursuosikin selkä saattaa kelvata. Die Kaiserin on joskus keulassa yli-innokas, mutta rauhoittuu hyvin selkään. Lisäksi sitä ajava Mika Forss lainaohjastaa sen verran usein Happy Romeota ajavan ja valmentavan Claes Sjöströmin hevosia, että yhteisymmärrys juoksupaikoista saattaa löytyä sopuisammin kuin ventovieraiden kesken.

Ideavarma

14 Grainfield Aiden (Toto86-8) voitti viikko sitten vakuuttavasti kuolemanpaikalta ja jatkaa huippukunnossa. Suljettu lähtörata 20 metrin pakilla horjuttaa kuitenkin pelaajien luottamusta, ja ruuna jää siksi liian vähän pelatuksi kolmossuosikiksi. Suosikki 12 Electrical Stormia ajaa tänään Ulf Ohlssonin sijasta itse valmentaja Mattias Djuse, ja juoksuradalta sillä on vaara jäädä roikkumaan parijonon ulkopuolelle. Kakkossuosikki 1 Soul Tan puolestaan palaa amatööritallista parin kuukauden tauolta, kun taas Grainfield Aidenin vireestä on tuoretta näyttöä.

Näillä ideoilla rahoiksi

7 Zaira del Ronco (Toto86-1) revitti viimeksi 12-radalta keulaan, mutta taipui jo 700 metriä ennen maalia pahoin. Valmentaja Laura Myllymaan mukaan tamma yski startin jälkeen ja sai lääkekuurin, ja nyt sen pitäisi olla taas oma itsensä. Silloin Laura Myllymaa odottaa sen haastavan suosikin.

10 Eicas (Toto86-2) päätti viime kautensa kovaan 4-vuotislähtöön, jossa se hävisi vain Inti Bokolle ja Evaluatelle. Toissa startissaan se oli 750 metrin kirillä 2. ulkoa hyvä kolmas suomalaisten Religiousin ja Joyride Luxin jälkeen, ja viimeksi se oli kuolemanpaikalta hyvä kolmas. Jos Eicas nyt saa kiriin vetäviä selkiä eteen tai kärki sortuu ylivauhtiin, Eicas on yllätysvalmis.

Ravinetin porukkasysteemi

2, 7, 9
2, 10, 1
3, 1, 7, 9, 10
5, 10
10, 6, 4, 1
8 Happy Romeo
12, 9, 6, 5, 3
14 Grainfield Aiden

90,00 euroa

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

T86-potin ratkaisut Italiasta ja Norjasta

Melkon voimaruuna auttaa liikkeelle T86-potin haussa

T86-jackpot: lopussa varmat lymyävät

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video