Uutiset

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Vincennesin kylmäveriottelun karsinnassa juoksee juoksee yhden poisjäännin jälkeen vain viisi hevosta, joista neljä parasta lähtee helmikuussa reissuun.
Anu Leppänen
Mascate Match houkuttelee aina runsaasti väkeä kotiradalleen Vermoon.

Mukaan toivottiin myös Sheikkiä, mutta sille Matti Lautamäki päätyi valitsemaan karsinnan sijasta Toto75-lähdön lauantailta Turusta. Lilin Jytkyn jäätyä pois Pariisin paikkoja tavoittelevat Kukan Tutu, Vinksa, Naputus, H.V. Tuuri ja Jetsu.

Toto64-pelissä luotetaan Lady Nightingalen jatkavan voittokulkuaan. Osaomistajiensa ja faniensa iloksi Vermossa näyttäytyy lähtöjen lomassa myös kilpailutaukoa viettävä Mascate Match.

Solvallassa juoksee taas runsaslukuinen suomalaisjoukkue. Eniten odotetaan Grainfield Aidenilta, joka ohjat Hannu Korpi uskoo Örjan Kihlströmille. Pia Huusarin Street Dance avaa kautensa 3-vuotislähdössä ja debytoi samalla Ruotsissa.

Toto86-kierroksen toinen isäntäpaikkakunta on Bergsåker. Ravien kakkoslähdössä juoksee Reima Kuislan omistama ja Mika Haapakankaan valmentama suvukas Make Someone Happy. Åbyn lounasraveissa Henna Halme ohjastaa Ensio Mäntylän ja Veijo Heiskasen Corleone D.K:ta.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Suven Sametti viimeistelee vireensä lakeuksille – Bergsåkerissa isojen kisojen ilta

Päivän ravit: Pekka Korvella on jälleen tallissaan kolmevuotias tammatykki – Torniossa Lady Cupin ratkaisut ja sinnikkäitä pitkämatkalaisia

Päivän ravit: Martti Keskisen ajajamestaruus värittää Teivon iltaa – Lieksassa mennään kotiradan tamman komennossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video