Uutiset

Vermo valottaa vierastallikäytäntöjään - puhdistetut karsinat aletaan sinetöidä

Vierastalleja sivuttiin tällä viikolla kahdessakin Ravinetin artikkelissa. Vermo Areenan kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi kommentoi vastineessaan radan käytäntöjä yleisellä tasolla.
Vermo Areena
Vermon vierastallissa voi jatkossa majoittua entistäkin turvallisemmin mielin.

Vermo Areenan vierastallikarsinat ja näytteenottopaikat puhdistetaan huolellisesti jokaista ravipäivää seuraavana päivänä. Vierastallin käytössä olleet karsinat käsitellään laajatehoisella desinfiointiaineella ja hevosten juoma-astiat pestään. Käytäntö on ollut voimassa useamman vuoden ja koskee kaikkia ravipäiviä.

Vierastallista paikan varanneet hevosten taustajoukot saavat siis käyttöönsä puhdistetun karsinan. Vierastallissa ne karsinat, jotka eivät ole etukäteen varattuja, ovat lukittuja. 

Jatkossa varatut vierastallikarsinat merkitään oveen laitettavalla nippusiteellä, jonka avaamalla valmentaja hyväksyy karsinan käyttöönsä. Mikäli nippuside on jostakin syystä avattu paikalle tullessa, valmentaja voi ottaa yhteyttä radan henkilökuntaan ja saa toisen karsinan käyttöönsä.

Miika Lähdeniemi
kilpailupäällikkö, Vermo Areena

Valmentaja One Pointin tapauksesta: "Ei tule seuraamuksia"

Viikon vieras: "Tuntuu, että hyvin meidän hevoset riittää täällä"

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Videohaastattelu: Kuinka käy Team Melkko & Sorosen lauantaina Vermossa, Mats Havulehto?

Uudenmaan koronarajoituksia lievennetään – Vermon kilpailupäällikkö: "Saamme käytännössä ottaa raveihin niin paljon yleisöä kuin halukkaita on tulossa"

Vermon hektinen raviviikko huipentuu lämminveriderbyyn ja kovimmat kotimaiset viivalle keränneeseen SM-lähtöön – ohjelmassa myös historiallinen monté-lähtö

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle