Uutiset

Mattias Djuse juhli Eskilstunassa Vidgrénien hevosilla

Mattias Djuse ja Einari Vidgrén Oy:n hevoset tekivät selvää jälkeä maanantain Ruotsin T64-raveissa.
Riku Niittynen
Mattias Djuse valmennuskeskuksessaan Hårby Gårdissa Enköpingin lähellä.

Ensin Djuse ohjasti johtavan rinnalta aloittelevien ravureiden lähdössä nelivuotiaaksi tulleen tamma Gorgeous Eaglen (Bold Eagle) ykköseksi johtavan rinnalta. Tamma meni uransa avausstartissa täyden voltin 17,9 helposti. Ykköspalkinto oli 25000 kruunua.

T64-kohteissa Suomesta Djuselle siirtynyt Tero Lehterän kasvattama ja yhdessä Vidgrénien kanssa omistama Radetzky (Scarlet Knight), 5, otti Ruotsin puolella jo toisen voittonsa yhtä monella yrityksellä. Täysi voltti meni ruunalta niin ikään kuolemanpaikalta 16,0. Radetzky tienasi samoin 25000 kruunua.

Mika Forssin valmennukseen siirtynyt Ronaldo Malibu (Dream Vacation), niin ikään viisivuotias ruuna, täydensi suomalaismenestyksen. Se laukkasi avausstartissaan Ruotsissa 75:ssä, mutta kiri nyt toisesta ulkoa puhtaasti kärkeen suursuosikkina. Tämän hevosen omistaa myös suomalainen Team Malibu. Tässä päivän duo -lähdössä ykkönen oli 35000:n arvoinen kruunuissa. Forss vopitti vielä toisenkin duo-kohteen Antti Veteläisen valmentamalla Quartam De Victorilla. Tässäkin ykkönen oli 35000 "riikintaaleria".

Voit katsoa tästä Radetzkyn lähdön ja muut illan T64-kohteet.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Stonecapes Seth muuttaa Hämeestä Savoon Einari Vidgrén Oy:lle

Katso video: Mika Forss ajoi Timo Nurmoksen valmentaman Hevin Bokon Ruotsin mestariksi

Lähtekää ulkomaille töihin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video