Mestaripesäpalloilija Puhtimäki pahassa hevoskuljetusonnettomuudessa - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Mestaripesäpalloilija Puhtimäki pahassa hevoskuljetusonnettomuudessa

Sanomalehti Karjalaisen nettisivut kertoivat torstaiaamupäivällä huonoja uutisia: Juha Puhtimäen ajama hevoskuljetus oli suistunut tieltä, ja toinen kuljetuksessa mukana ollut hevonen Sky Dreamer joudutiin lopettamaan. Uutista päivitetty 14:28: onnettomuudessa oli hevosauto, ei traileri.
Anu Leppänen
Huippupesäpalloilija Juha Puhtimäki koki tosikovia palatessaan Vermon raveista Joensuuhun keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Superlukkari Puhtimäki oli palaamassa kello kolmen aikaan kotiin Joensuuhun kahden hevosen kanssa Vermon raveista, joissa hänen valmentamansa Johnny Flame ei sijoittunut. Keli oli liukas sekä tuulinen, ja ajoneuvo päätyi kyljelleen ulos tieltä Liperin lähellä. Puhtimäki oli yksin liikkeellä. Hänelle ei käynyt kuinkaan, mutta toinen kuljetuksessa mukana olleista hevosista oli kohtalokkaasti epäonninen.

"Auto lähti luisuun, enkä saanut enää korjattua liikettä", Juha Puhtimäki kertoo.

"Pysyimme ensin tien ulkopuolellakin pystyssä, mutta sitten ajoneuvo osui johonkin ja keikahti. Ensin kuljetustilaan näki vain ikkunasta, ja alkuun hevosilla ei näyttänyt olevan suurempaa hätää. Toinen hevosista kuitenkin kai meni jotenkin paniikkiin, ja ennen kuin olimme saaneet auton oikein päin, se rikkoi itseään niin pahoin, että jouduttiin lopettamaan. Johnny Flamella kävi päälisin puolin katsoen onnekkaammin. Se pysyi rauhallisena ja selvisi kolhuilla, mutta eläinlääkäri saa tutkia vielä tarkemmin, että kaikki on kunnossa."

Sky Dreamer oli aloitteleva viisivuotias ruuna, joka oli matkalla kotiinsa Liperiin.

"Aika karut filikset tässä on. Olisi hyvä päästä tallille illaksi touhuamaan, se olisi varmaankin parasta terapiaa."

Juha Puhtimäki on ollut viime kaudet Suomen ykköspesäpalloilja mestarijoukkue Joensuun Mailassa. Pohjalaislähtöinen Puhtimäki lienee suurin menestystekijä JoMa:n nousussa kultakantaan. Urheilemisen ohella Puhtimäki on harrastanut viime vuosina raviurheilua menestyksekkäästi. Toinen kyydissä ollut hevonen, Puhtimäen oma Johnny Flame, on voittanut hänen valmennuksessaan ja muutamia kertoja ohjastuksessaankin paljon ravilähtöjä.

"Täällä Joensuussa viihdytään hyvin. Tämä on urheilukaupunki isolla U:lla. Ainakin seuraava kausi ollaan täällä. Aika näyttää sitten jatkon."

Pääset tästä Karjalaisen sivulle alkuperäiseen uutiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Carlemanin huutokauppa päättyi – jatkaa Emma Väreen valmennuksessa

Carlemanille puhtaat paperit – uudestaan huutokauppaan

Vierasblogi: "Tällä kertaa lähdenkin lähestymään omaa kirjoitustani siitä toisesta näkökulmasta, positiivisuuden kautta"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video