Kari Lähdekorpi saneeraa hevosenomistamistaan: aikarajana toukokuun loppu - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Kari Lähdekorpi saneeraa hevosenomistamistaan: aikarajana toukokuun loppu

Kari Lähdekorpi tweettasi eilen vähentävänsä radikaalisti hevosenomistamistaan toukokuun lopussa. Vain tallin tähdet Pastore Bob, Sobel Conway ja Quantum Roc ovat "turvassa".
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Kari Lähdekorven valpas hevostutka havaitsi 4-vuotiaan Demon onthe Hillin. Amerikkalaismenijä tuo suurhevosenomistajan arsenaaliin pohjoista ulottuvuutta, sillä ruuna menee treeniin Petri Salmelalle.

Lähdekorpi kertoo twitterissä tulleensa osin poikansa Pekka Lähdekorven painostamanakin siihen tulokseen, että kilpahevosia on liikaa. Tweetissään hän kertoo antavansa 20 hevosen "armeijalleen" aikaa toukokuun loppuun asti. Sen jälkeen hevosenostajien kannattaa kuulemma olla hereillä. Tähtihevosistaan Pastore Bobista, Sobel Conwaysta ja Quantum Rocista, 4, Lähdekorpi ei ole luopumassa.

Pääset tästä Quantum Rocin tietoihin.

"Kun tätä on harrastanut pitkään, rima nousee, ja sen pitääkin nousta", Lähdekorpi kertoo puhelimessa lomamatkaltaan.

"Noiden kolmen huipun ja 20:n muun lisäksi on muutama varsa, ja niistä en ole luopumassa. Muutama muukin heppa on kimppaomistuksessa, esimerkiksi Celsius Evo, ja niistä luovutaan tietysti yhteisymmärryksessä kavereiden kanssa, jos luovutaan. Kuitenkin projekti on ihan täydessä käynnissä. Uskoisin, että suurin osa ellei kaikki noista, joita asia koskee, ehtivät kilpailla tuohon takarajaan toukokuun loppuun asti ja antaa näyttöjä. Ne, joita minulla ei ole motivaatiota pitää siinä vaiheessa, saavat lähteä. Välillä on viisaampaa luopua kuin jatkaa yrittämistä. Sen tietää jokainen, jolla on ollut hevosia pitempään."

Twitter
Näin Kari Lähdekorpi tweettasi keskiviikkona.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: Mikkeli ilman yleisöä - Lähdekorpi lähti

Sobel Conway aloitti vahvasti kakkosella Vincennesissä

Kari Lähdekorpi lähti kesken suoran lähetyksen Ravistudiosta keskiviikkona – hermostui hevosten kengättömyyskeskustelusta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video