Uutiset

Raviviikkoa 47: Mascate Matchista Campo Bahiaan

Raviviikko 47 alkaa huippuhevosesta Mascate Matchista ja huipentuu lauantaina Killerjärven nelivuotiaiden Kasvattajakruunujen finaaleihin. Ruotsin puolella samana päivänä huippua edustaa superlahjakkaan Campo Bahian paluu.

Keskellä viikkoa huomionarvoista on tietysti Pekka Korven viimeviikkoisten 70-vuotisjuhlien kunniaksi järjestettävä ohjastajaottelu. Korpi on siis pääosassa myös maanantai-illan Magic Mondayssa, kun tallinsa "Massi" hakee kolmevuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun finaalipaikkaa.

Maanantai 18.11.: Magic Monday ratkeaa Joensuussa ja Turussa. Jälkimmäisen kovinta antia ovat siis Mascate Match sekä oriiden ja ruunien puolella Kriteriumin voittanut Markku Niemisen tallin Raskolnikov Frido. Joensuussa ratkotaan puolestaan parit divisioonakarsinnat.

Tiistai: Teivossa ravataan taas, ja vuorossa on kokeilu, jossa ravit ajetaan ilman esittelyjä.

Keskiviikko: Vermossa on siis T64-kierroksen lisäksi ohjelmassa Pekka Korven 70-vuotisjuhlameinnkiä.

Torstai: Kouvola on illan ravipaikkakunta.

Perjantai: Kaustisella aloitetaan lounailla. Forssassa ravataan ilalla pikkujouluravit ja Kuopiossa Varsakunkku-finaali sekä divisioonakarsintoja.

Lauantai: Jyväskylän Killerjärvellä ratkotaan siis T75, nelivuotiaiden Kasvattajakruunujen finaalit sekä suomenhevosten Tammaderbyn finaali. Siellä mm. St Legerin sankaritar Peanuts koittaa jatkaa voittokulkuaan.

Ruotsin V75:ssä on jackpot, jonka päätähtenä starttaa kaikkien aikojen lupaukseksikin tituleerattu Campo Bahia, joka laukkasi Derbynsä suosikkina. Nyt ori palaa tuon epäonnistumisen jälkeen radoille samassa paikassa eli kotiradallaan Jägersrossa.

Ranskassa Talvimeeting jatkuu, ja suomalaisen Stall Nikkasen kasvatti Short In Cash on taas alustavilla listoilla. Björn Goopin valmentama ori oli ilmoitettu jo viime pyhän Vincennesin raveihin, mutta ei päässyt lähtölistalle asti.

Sunnuntai: Lahden Jokimaa ja Rovaniemen Mäntyvaara ovat pyhän ajojen areenoina.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arctic Elsa ylivoimainen laukkadraaman jälkeen - "Viisaampi kuin meikäläinen"

She Rains siitokseen - Anne Kankaan omat tammat hyvällä mallilla

Huteja ja osumia: Porista Bodeniin täyttä ravia

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video