Whole Lotta Love vei Vincennesin "suomalaislähdön" - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Whole Lotta Love vei Vincennesin "suomalaislähdön"

Philippe Daugeard jatkaa menestystään suomalaishevosilla. Tällä kertaa vuorossa oli For You Kotka Oy:n Whole Lotta Love, joka kiri ykköseksi Pariisin tiistai-iltapäivän avauslähdössä.
Ville Toivonen
Whole Lotta Loven valmentaja Philippe Daugeard Mikkelissä Univers De Paninsa kera 2016. Univers meni tuolloin ennätyksensä 09,5. Tänään Daugeard pärjäsi Vincennesissä suomalaisruuna Whole Lotta Lovella.

Voitto oli seitsenvuotiaan ruunan toinen peräkkäinen ja jo neljäs kuuteen viime starttiin. Edellinen voitto oli Saint-Galmierin radalta, ja Vincennesin talvimeetingissäkin ykkönen oli jo toinen neljällä yrittämällä. Prix de Chateau-Gontier ajettiin ryhmälähetyksellä 2100 metrillä Vincennesin isolla radalla 19350 euron ykköspalkinnosta.

Whole Lotta Love (Love You) meni uuden enätyksensä kilometriajan 11,3. Sen valmentaja Philippe Daugeard, joka tunnetaan mm. Finlandia-ajon voittaneen Univers De Panin ohjastajana ja valmentajana, on menestynyt tänä talvena hyvin toisellakin suomalaishevosella, Big Headachella.

Vincennesin kisassa oli mukana kaksi muutakin suomalaishevosta. Suomalaiskimpan omistama Björn Goopin valmennettava Tellmeastory piti huolen karmean kovasta matkavauhdista. Se laukkasi todennäköisen kakkos- tai kolmossijan maaliin ymmärrettävästi väsyneenä David Thomainin ohjastamana. Nelossijalle kiri sen sijaan Goopin tallin toiselle suomalaishevosella Shorthanded Jag, jonka rattailla istui Alexandre Abrivard. Kaikki kärkisijat menivät pohjoismaalaistaustaisille hevosille, kun Partizan Face oli kakkonen, mm. Mikkelistä viime kesältä muistettava Bucks To Burn kolmas. J.H.Mannerheim viides ja Goopin oma ajokki Västerbo Hard Cash kuudes.

Voit katsoa videolta Prix de Chateau-Gontierin tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Moni Viking voitti Harper Hanoverin ME-ajalla

Suomalaisvalmentajat avainasemassa Mantorpin 75-pähkinässä

Suur-Hollola ajetaan paikallaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video