Kuninkuusraveissa ajetaan MT:n nimikkolähtö – lehden ja ravien yhteistyö jatkunut jo 15 vuotta - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Kuninkuusraveissa ajetaan MT:n nimikkolähtö – lehden ja ravien yhteistyö jatkunut jo 15 vuotta

Kuninkuusravit järjestetään Seinäjoella kahdeksatta kertaa.
Sanne Katainen
Jouni Kemppainen ja Jyri Saranpää paiskasivat kättä yhteistyön merkiksi ja selailivat MT Ravinetin Vuosikuvastoa 2020 Maaseudun Tulevaisuuden toimituksessa tiistaina.

Maaseudun Tulevaisuus tekee jälleen yhteistyötä Kuninkuusravien kanssa. Kumppanuus on alkanut vuonna 2005, jolloin ravit ajettiin Seinäjoella, kuten tänäkin vuonna.

MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen korostaa, että lehti on erittäin mielellään ja luontevasti mukana maaseudulle tärkeässä raviurheilussa.

Seinäjoen raviradan toiminnanjohtaja, Kuninkuusravien 2020 projektipäällikkö Jyri Saranpää kertoo, että lauantaiaamun SM monté on MT:n nimikkolähtö.

Saranpää kiittelee MT:tä raviurheilun seuraamisesta, näkyvyyden antamisesta ja hevosalan edistämisestä. Printtilehden hevossisältöön lisänsä tuo verkon sisältö, kuten suosittu MT Ravinetti.

Maaseudun Tulevaisuuden ja Suomalaisen Maaseudun myyntipäällikkö Jussi Korkia-aho kertoo, että Kuninkuusraveissa kävijöitä palvelee jälleen MT:n osasto, josta lähetetään livestudiot lauantai- ja sunnuntaiaamuna. Kävijöiden kesken arvotaan myös 3 000 euron arvoiset kilpakärryt.

Kuninkuusravit järjestetään Seinäjoella kahdeksatta kertaa. Tapahtuma osuu alueelle noin 15 vuoden välein. Saranpään mukaan kolmipäiväisiin raveihin odotetaan 55 000 kävijää.

Kuninkuusravit ajetaan Seinäjoella 31.7.–2.8.2020

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hippos linjasi: ei kuninkuusraveja 2020 - poikkeusoloraveja jo 18.5. alkaen

Hippoksen hallitukselta runko sille, kuinka kesän kilpailuja ajettaisiin – kahdet seuraavat viralliset Kuninkuusravit siirtyvät vuodella

Vierasblogi: Vastuulliset Kuninkuusravit – miten ja miksi?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video