Uutiset

Ossi Nurmonen luottaa Tuuriin – ”Ei ruveta keventelemään”

H.V. Tuuri starttaa suosikkina Pariisin kylmäveriottelun toiseen osalähtöön. Valmentaja raportoi kaiken sujuneen edelleen hyvin.
Anu Leppänen
Ossi Nurmoselle Pariisin reissu on ollut tähän mennessä täysosuma,

”Grosbois’ssa H.V. Tuuri on viihtynyt hyvin, mutta sunnuntaina Vincennesissä se alkoi riehua. Meidät hälytettiin ravintolasta tallille, että se käy liian kuumana”, Nurmonen kertaa sunnuntain kulkua.

”Se on kovasti toisten hevosten perään ja oli uudessa paikassa yliaktiivinen. Startissa se ei onneksi näkynyt millään lailla. Ori teki elämänsä parhaan juoksun.”

”Sen jälkeenkin kaikki on mennyt hyvin. Ori palautui startista hyvin ja on ollut sen jälkeen tunnin aisoissa joka päivä. Tiistaina käytiin katsomassa hevosta Grosbois’ssa, ja hyvältä se näytti.”

Paitsi hevoset, myös ihmiset ovat viihtyneet Pariisissa hyvin.

”Eiffel-Tornin ylimmässä kerroksessa on käyty, ja sotamuseossa vietettiin neljä tuntia. Se oli tosi mielenkiintoinen paikka”, Ossi Nurmonen kehuu.

Tänään reissulle toivotaan huipennusta kylmäveriottelun toisessa lähdössä, joka ajetaan Suomen aikaa kello 16.

”Kovasti toivotaan tietysti toista voittoa, niin hyvä H.V. Tuuri viimeksi oli. Mitään estettä ei ainakaan ole näköpiirissä”, Nurmonen vakuuttaa.

”Nyt ajetaan isolla radalla ylä- ja alamäkeen, mutta sitä on harjoiteltu koko talvi kotona. Eric Raffin voitti viime vuonna Vincennesin ajajaliigan, joten kuskistakaan menestys ei jää kiinni. Raffin tietää varmasti, milloin pitää painaa kaasua ja milloin jarruttaa.”

”Norjalaiset keskittyy kovasti pärjäämään tänään ja aikoo riisua kenkiä. Me ei ruveta keventelemään, ettei tule alamäkeen laukkaa”, Nurmonen sanoo.

Viikon vieraan uskomaton Pariisin reissu – ”Koko ravien tunneskaala päivässä läpi”

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Villiheili hakee vauhtia Ossi Nurmosen valmennuksessa – H.V. Tuuri palaa raviradoille muutaman viikon sisällä

Nurmonen: H.V. Tuuri kuukauden päästä - Winter Harbor leikkauksessa

Stallonen paluu ajankohtainen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video