Uutiset

"Joskus oli vähän kiire ja sydän hakkasi", myöntää hevosalan monitoiminainen Malin Kullberg – mutta mistä tilanteesta?

MT Ravit ja Talkkari on katsottavissa vain maksullisen MT Hevoset -palvelun kautta. Jaksossa seurataan myös ravurin ontumatutkimusta.
Jukka Heiskala
Malin Kullberg taivutteli 8-vuotiaan tamman jalat puoli ja nivel kerrallaan osana ontumatutkimusta. Hanna Makkonen juoksutti tammaa.

Kouvolan Valkealasta MT Ravit tavoitti hevosalan ikiliikkujan, Malin Kullbergin. Virossa Tarton yliopistossa eläinlääkäriksi opiskeleva Kullberg viimeistelee opintojaan ja on hankkinut alan kokemusta kotimaan lisäksi myös syksyn aikana Ruotsista.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Hevoset erikoishintaan.
Tilaajana pääset lukemaan tämän sekä kaikki muutkin mielenkiintoiset hevos- ja ravijutut.
Tilaa MT Hevoset 4,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Hevoset
Tilaa MT Digi
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Valitettavasti mun käsissä ei ole mitään magiaa. Olisin ihan älyttömän tyytyväinen, jos voisin tehdä taikuutta", maankuulu hevoshieroja Tuula Pursiainen sanoo MT Ravien haastattelussa

"Kun johonkin ryhdytään painetaan sitten täysillä" – Kristian Lella kertoo MT Ravien jaksossa hurahtamisestaan raviurheiluun

MT Raveissa sunnuntaina Kristian Lella: "Kävi mielessä, että juoksen tuomaritorniin ja kysyn, mitä maksaa, jos saan vielä kolmannen kerran yrittää"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video