Uutiset

Poniraviurheilijan haastava tie menestykseen hevosilla –"Joskus, kun tallihommat ärsyttävät, mietin, että vaihdan hevoset golfmailoihin"

Tänä viikonloppuna kisataan ponikuninkaallisista Vermossa. Vaikka Julia Kiukas ei osallistu tällä kertaa valmennettavillaan, hän on varmasti mukana pikkusiskonsa Marian apuna.
Terhi Piispa-Helisten
”Ponikuninkuusraveissa tulleet voitot ovat niitä urani makeimpia, vaikka kyllähän se on Juoksevan kanssa ollut hienoa näyttää, että poniurheilijakin osaa treenata hevosia”, Julia Kiukas toteaa. Kilpailemisen hevosilla hän aloitti kuvan Joutuvalla vuonna 2017.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Hevoset erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja hevos- ja ravisisältöjä.
Tilaa MT Hevoset 4,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Hevoset, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja hevos- ja ravijuttuja.
Tilaa MT Hevoset
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Thorvald päätti uransa ylivoimaiseen Suomen mestaruuteen, B-poneissa nähtiin todellinen taisto Armanin eduksi

Maria Kiukas teki historiaa sekä ponikuningattaren että -kuninkaan ohjissa – poniruhtinatarkisassa sama kokonaisaika, voitto päätösmatkan mukaan

Ella Kuosmanen tyytyväinen Vermon viikonloppuun – matkaa ponikuninkuusraveihin taitettiin kuutisen tuntia suuntaansa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video