Uutiset

Heidi Jääskeläisen voittokone L.Q.Widde palaa puolen vuoden tauolta maanantaina – 3-vuotias Tuhti-Kersantti treenaa Jörgen Westholmin kylmäveristen kanssa

Kylmäveri- ja suomenhevosaktiivina Jääskeläinen haluaisi nähdä mahdollisimman tasokasta kylmäveriurheilua. "Kolmen kylmäverirodun olisi syytä olla samoissa lähdöissä jo uran alkuvaiheista lähtien.”
Heidi Jääskeläisen albumi
Heidi Jääskelänen kertoo L.Q.Widden vierellä, että useampi Jörgen Westholmin 3-vuotiaista kylmäverisistä menee kesällä helponoloisesti 1.35-vauhteja. "Josko Tuhti-Kersanttikin olisi niissä vauhdeissa silloin", hän ennakoi nuoren suomenhevosensa valmennusta.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Hevoset erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja hevos- ja ravisisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Hevoset, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja hevos- ja ravijuttuja.
Tilaa MT Hevoset
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lauantain kylmäveriseminaaria voi seurata suorana lähetyksenä MT26-kanavalta

Vincennesin valloittaja ja EM-mitalisti Unique Juni saapuu Tammavaltikkaan

Juhannus on raviurheilun juhlaa Ruotsissa – Heidi Jääskeläisen L.Q. Widde tavoittelee yhdeksättä perättäistä voittoaan Rättvikissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video