Suosikkien varaan tehdään kapea 64-systeemi - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Suosikkien varaan tehdään kapea 64-systeemi

Vermon keskiviikkokierros vaikuttaa niin selväpiirteiseltä, että osumaa haetaan normaalia pienemmällä pelillä. Panosta voi halutessaan korottaa, mutta kaikki kannattaa kohdistaa ylimpään voittoluokkaan, sillä vihjeen osuessa alavoittoja ei ole luvassa.
Terhi Piispa-Helisten
Rivin varma on neljännen kohteen Lumino. Kuvassa sitä ohjastaa Jani Suonperä.

Hyvin todennäköisesti voittavia varmoja on tarjolla kaksin kappalein, eikä alkupään kohteisiin tarvitse muutenkaan uhrata montaa merkkiä.

Derbyn Talvisuosikkiin ei ilmoitettu yhtään neljävuotiasta, ja kierroksen aloittavassa vuotta vanhempien lämminveristen tasoituksessa osallistujia on vain kuusi. Tammat saavat 20 metrin etumatkan, mutta sen varaan ei voi laskea pienessä lähdössä mitään. Tiuhaan kilpaileva Sahara Sandstorm saattaa olla juoksusta riippumatta liian kova.

Kylmäveristen alasarjasta erottuu kaksi nuorta hevosta, jotka kehittyvät kaiken aikaa ja nousevat kauden edetessä paljon tämänkertaisia vastustajiaan korkeammalle tasolle.

Mika Mäkelän valmentama Mitori on joutunut tyytymään viime starteissa himmeämpiin mitaleihin, mutta vastaava suoritus tuo tässä ilman muuta kaksarisijoituksen. Viimeksi päätöspuolikas tultiin 1.27:n lukemiin, kun Mitori jäi johtopaikalta niukasti kolmanneksi.

Hujake on voittanut kaikki kolme kilpailuaan. Anu Suutarin ja Jani Ruotsalaisen lupaus puristi kauden avauksessaan niukasti parhaaksi saatuaan takamatkalta mukavan selkäjuoksun. Joensuun rata ei ollut tuolloin mitenkään nopeassa kunnossa, joten ennätyksen reilu parannus enteilee tähtirajan rikkoutumista jo kevään aikana.

"Pääasia oli, että pystyi ajamaan toisten takaa. Siinä sillä on ollut vaikeuksia", Jani Ruotsalainen painotti.

"Vermossa on ekaa kertaa autolähtö. Vaikka se on nähnyt autoja kotona, tilanne on sille uusi. Harjoituslähdön jälkeen ollaan aika paljon viisaampia. Hevonen on hyvä, ja mun mielestä se pystyy pärjäämään. Se pystyy samoja aikoja menemään kuin viimeksi ja ehkä vähän nipistämäänkin siitä."

Hujake ei ole keskiviikkona ainoa tappioton kilpailija. Harri Koivusen tallin Night Guard on kukistanut kilpakumppaninsa jo seitsemän kertaa, eikä tehtävä näytä takarivin lähtöpaikasta huolimatta liian vaativalta.

Toisen kylmäverikohteen suosikki Lumino tuntuu niin ikään vastustajiaan selvästi paremmalta. Ainakin laukattomalla juoksulla tappio tulisi yllätyksenä.

Viime kesänä neljästi voittanut Lumino siirtyi tämän vuoden alussa Jenni Autiolle, jolta käsin 7-vuotias tamma on avannut puhtaalla pelillä. Se vakuutti heti ensimmäisessä yrityksessä tauon jälkeen ja meni täydellä matkalla ennätyksensä, vaikka juoksi pääosin toista rataa ilman vetoapua. Oulussa rata ei sopinut sille, mutta se puristi siitä huolimatta ensimmäisenä maaliin.

T64-vihjeet:

Lähtö 1: 4 Sahara Sandstorm, 2 Cocktail Princess, 3 Arctic Elsa (5, 6)

Lähtö 2: 3 Hujake, 4 Mitori (2, 8)

Lähtö 3: 11 Night Guard (9, 10)

Lähtö 4: 2 Lumino (8, 13)

Lähtö 5: 4 Bastian, 9 My Ways Not Yours, 1 Andy Velvet, 2 Knows Everything, 12 Le Mirage (5, 8)

Lähtö 6: 3 Prodigy Shark, 14 Beatboxer, 7 Com Tuff, 8 Leemark's Felicia, 11 Knockout Ses, 9 Fullhand Comery, 12 BWT Angryman (2, 1)

3 x 2 x 1 x 1 x 5 x 7 = 210 riviä = 21 euroa

Kopioi tästä vihjerivi Toto-kupongille Veikkauksen palvelussa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettavat heti vahvoilla Vermon Toto65:ssa.

Positiivisesti kauden aloittanut Hetviina 64-varmana

Selene Lunen vauhtikestävyys puree Vermossa 64-varmana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video