Vihjeet

Positiivisesti kauden aloittanut Hetviina 64-varmana

Suomenhevostammojen parhaimmistoon 9-vuotiaana noussut Hetviina päätti kauden kahteen voittoon, eikä paluu vajaan kolmen kuukauden talvitauolta mennyt juurikaan huonommin.
Terhi Piispa-Helisten
Antti Tupamäki luottaa Hetviinan. "Kyllä samanlaisenakin, ja jos pykälän vielä parantaa, kuten olettaisi, niin pitäisi olla kärkipäässä."

Yksin pisimmältä takamatkalta lähtenyt Hetviina pääsi matkalla Elias Juonettaren perään, sai nauttia sen vetoavusta maalisuoralle asti ja puristi sen tuntumassa toiseksi. Hetviina teki täydellä matkalla kovan talvituloksen 25,3 ja yllätti suorituksellaan valmentajansakin.

"Se tuli niin olemattomalla juoksuajolla siihen starttiin, etten olisi uskonut, että se noin hyvin jaksaa", Antti Tupamäki painotti.

Kuopion välistartin vastustajan laukan ansiosta voittanut Elias Juonetar hakee Vermon keskiviikkokierroksen aloittavasta tammalähdöstä tälle vuodelle jo kuudetta täysosumaa, mutta kilpailun alle saanut Hetviina juoksee sen kanssa nyt saman matkan.

"Viime kerran jälkeen ei ole hirveästi juoksua ajettu eikä varmaan ajetakaan, kun ei nämä lähdöt ole sillai päätähtäimiä. Annetaan vaan mennä omalla painollaan ja kiristetään sitten, jos siltä tuntuu. Ainakin niin nätillä ajolla tuli, ettei kannata hirveästi muuttaakaan, ja luulen kyllä, että starttikin vie vähän eteenpäin", Antti Tupamäki pohti.

"Paikka on takarivissä, mutta ei se tätä mun mielestä niin haittaa, jos siinä selissä saa vähän kierrellä. Viimeksi sai hyvää vetoapua, ja nytkin näyttäisi vähän sille, että parhaat ei ole mitään starttiraketteja ja voi tuurilla saada selissä tulla samalla lailla. Kyllä samanlaisenakin, ja jos pykälän vielä parantaa, kuten olettaisi, niin pitäisi olla kärkipäässä."

Hetviina jää ideavarmaksi systeemiin, johon ei tule toista tukipilaria.

Capo The Amour ja Poetry In Motion erottuvat selkeästi kakkoskohteessa, ja viimeisestä lähdöstä mukaan kelpuutetaan tappioton Hujake sekä 20 metriä edeltä lähtevä Lydia Aria, joka on voittanut kolme viimeisintä kilpailuaan.

Lydia Aria palasi perjantain Forssan starttiin pieneltä sairastauolta, mutta kiri päätöskierroksen alussa tulleesta laukasta huolimatta ensimmäisenä maaliin. Se kirjautti 2 140 metrillä ennätyksensä 32,0, josta pystyy onnistuessaan nipistämään ainakin sekunnin.

Lämminveristen kovimpaan sarjaan ilmoitettiin vain kahdeksan hevosta, mutta laatu korvaa tässä tapauksessa hyvin määrän. Ruotsin puolellakin mukavasti pärjännyt Pascha Tilly hyötyy, mikäli sisimpien ratojen Ricocone ja Thai Profit kiistelevät alussa pitkään johtopaikasta.

T64-vihjeet:

Lähtö 1: 10 Hetviina (2, 4)

Lähtö 2: 3 Poetry In Motion, 1 Capo The Amour (9, 2)

Lähtö 3: 2 Giselle Halm, 1 Maloney, 11 Rose Stahl, 3 Strawberry Dancer (5, 6)

Lähtö 4: 6 Quick Diablo, 1 Nothing Else, 5 Finsweden, 3 Jet Setter, 10 Morris (4, 2)

Lähtö 5: 2 Thai Profit, 1 Ricocone, 7 Pascha Tilly (5, 3)

Lähtö 6: 13 Hujake, 4 Lydia Aria (3, 5)

1 x 2 x 4 x 5 x 3 x 2 = 240 riviä = 24 euroa

Kopioi tästä vihjerivi Toto-kupongille Veikkauksen palvelussa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Grönstrand ja Mäkinen ostivat menestyneen Norjan kylmäverisen

Toto75-pelin alimmat voittoluokat toteutuvat entistä useammin

Jani Kanerva on Ravitoimittajat ry:n uusi puheenjohtaja

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video