Vihjeet

Que Tal 65-apuvarmaksi Vermoon

Keskiviikon ravikierros palaa pääradalle Vermoon.
Ville Toivonen
"Siihen on tullut paljon vauhtia lisää pienellä aikaa. Ikä tekee tehtävänsä siinä", valmentaja Risto Väre kuvailee Que Talia.

Kohteissa riittää tasoa ja tasaisuutta, mutta arvonnan voittanut Deangelo saa lähtöpaikkansa ansiosta niin ison edun kilpailijoihinsa, että sen selkeä suosikkiasema on perusteltu.

Vihjeeseen tulee toiseksi tukipilariksi Hannu Torvisen ohjiinsa saava Que Tal, jolla on niin ikään paikka hallita tapahtumia alusta loppuun. Risto Väreen valmentama Que Tal osallistuu 3100 metrin tasoitusajoon. Takamatkalta lähtee kovia menijöitä, mutta hyvä kärkihevonen tekee niiden tehtävästä haastavan.

"Que Tal on ollut nyt kaksi kertaa tosi hyvä. Viimeksi se voitti helposti, ja edelliskerralla se jäi kaikki tallella kiinni sisäradalle", Risto Väre kehaisee.

"Siihen on tullut paljon vauhtia lisää pienellä aikaa. Ikä tekee tehtävänsä siinä."

"Ajoin sillä torstaina viimeistelyjä, ja ainakin silloin oli kaikki hyvin. Keskiviikon lähdössä on kavereita, eikä siinä mitään ilmaiseksi saa. Uskon kyllä, että se menee tuon matkan, jos ei ihan kaasu pohjassa koko matkaa ajeta. Sille käy oikeastaan mikä juoksu hyvänsä, mutta tietysti keulasta olisi kaikista helpoin ajaa, jos muut tyytyy siihen."

Kierros käynnistyy tulisella Isokenkä-lähdöllä, jossa Mikkelissä kauden kotimaisen kärkiajan 10,3a tehnyt Com Milton pyrkii sisäradalta puolustamaan johtopaikan. Siitä se olisi heti vahvoilla, mutta se saa melkoisen varmasti tiukan haasteen kiihdytyksessä.

Mikäli avaus menee liian rajuksi, Eliitissä hetken aikaa jo voitossa kiinni ollut Le Gros Bill kirii taistoon. Pienimpiin peleihin voi kokeilla kahden merkin taktiikkaa.

Salamakypärät-kilpailussa on ajettu kaksi osalähtöä. Niiden voittajat Riku Lehtonen ja Jesse Piirainen pystyvät kartuttamaan pistesaalistaan myös kolmannessa osalähdössä hevosillaan Gillian Comery ja Donato Hyrdehöj.

Tuomas Korvenojan valmentama Always Ready vaikuttaa nelivuotiaiden joukossa jopa potentiaaliselta derbymenestyjältä, joten ikäluokan hevosille rajatussa rahasarjassa sen varaan voi laittaa reilusti panoksia. Vihjeeseen tulee kuitenkin myös Morris, joka onnistui Ruotsin starteissaan täydellisesti.

Kylmäveristen kohde tuntuu hankalimmalta. Layla saa tasatahtisena hevosena toistuvasti raskaita juoksuja, ja kakkosia on tullut voittoja enemmän. Se kuuluu kupongille, mutta muitakin tarvitaan.

Deangelo kilpailee päätöskohteessa. Antti Teivainen ajaa Aripekka Pakkasen valmennettavaa, joka paineli Suur-Hollolan alkukilpailussa 2140 metriä suoraviivaisella juoksulla aikaan 12,8a ja jätti avoimenkin sarjan hevoset aseettomiksi.

Callela Einstein teki viimeisimmässään vielä kovemman tuloksen, mutta lähtöasetelma kääntää vaakakupin reilusti Deangelon puolelle.

T65-vihjeet:

Lähtö 1: 1 Com Milton, 6 Le Gros Bill, 4 Thai Profit, 2 Workout Wonder, 5 Big Man Ev (3, 7)

Lähtö 2: 1 Gillian Comery, 6 Donato Hyrdehöj, 9 Prodigy Shark, 3 Jack Fire (10, 5)

Lähtö 3: 2 Always Ready, 1 Morris (6, 3)

Lähtö 4: 1 Que Tal (11, 13)

Lähtö 5: 2 Layla, 8 Draken, 12 Sokker, 13 Tuviker (5, 7)

Lähtö 6: 1 Deangelo (10, 3)

5 x 4 x 2 x 1 x 4 x 1 = 160 riviä = 16 euroa

Kopioi tästä vihjerivi Toto-kupongille Veikkauksen palvelussa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Vermossa varmoja tarjolla joka makuun

Ravivihje: Savon Kingi valtaa Helsingin

Ravivihje: Issakan Valo kestää varman paineet

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video