Vihjeet

Keulapaikka avainroolissa Åmalin 86-jackpotkierroksella

Kesäinen Toto86-kierros ravataan Åmalin kesäradalla. Raviradan pituus poikkeaa normaalista, sillä Åmalin kavioura on ainoastaan 800 metriä pitkä. Loppusuoran pituus on vain 105 metriä, mikä tarkoittaa sitä, että takajoukoissa ravaavilla saattaa riittää haasteita. Keulapään hevosia kannattaa tälläkin kierroksella suosia.
Terhi Piispa-Helisten
Björn Goop ohjastaa Jublileumspokalenin suosikkia Seismic Wavea.

Kesäinen Toto86-kierros ravataan Åmalin kesäradalla. Raviradan pituus poikkeaa normaalista, sillä Åmalin kavioura on ainoastaan 800 metriä pitkä. Loppusuoran pituus on vain 105 metriä, mikä tarkoittaa sitä, että takajoukoissa ravaavilla saattaa riittää haasteita. Keulapään hevosia kannattaa tälläkin kierroksella suosia.

Peliaika päättyy kesäiseen tapaan kello 20.20 Suomen aikaa. Toto86-pelissä on lisärahaa 756 791 euroa. 

Kierroksen suurin suosikki tulee Åmalin vakiokasvo Björn Goopin tallista. Kakkoskohteen Astronascente Zac on kerännyt 80 prosentin kannatuksen. 

Päivän pankit

Astronascente Zac (T86-2) on ansaitusti kierroksen suurin suosikki. Toissa kerralla Solvallassa nelivuotias avasi alussa johtopaikalle, minkä luovutettuaan jatkoi matkaansa kolmannessa sisällä. Lopussa tilat saatuaan Björn Goopin suojatti spurttasi terävästi perille. Viimeksi taktiikkana oli lähes koko matkan johto, missä ruuna esiintyi edukseen voittaen ihan miten tykkäsi. Nyt tie vie jälleen keulapaikalle, mistä ruuna on Åmalin lyhyellä radalla lähellä johtaa alusta loppuun. Nykyinen peliosuus 80 prosenttia on hieman liian iso, mutta erittäin todennäköisenä voittajana asiallinen osuvuutta kuponkeihin lisäävä varma tälle jackpotkierrokselle. 

Patent Leather (T86-3) pommittaa keskeltä rataa kovaa matkaan tavoitteenaan keulapaikka. Siitä ori olisi erittäin lähellä hallita tapahtumia loppuun saakka. Hyvälle kaarrejuoksijalle Åmalin tiukat mutkatkaan eivät tuota ongelmia. Kovissa lähdöissä rutinoitunut ori kohtaa aiempia starttejaan helpomman vastuksen ja on 40 prosentilla edullinen suosikkivarma. 

Kierroksen ideamerkit

Hurricane N.L. (T86-1) palasi viimeksi pitkältä kilpailutauolta Åbyssä hienossa vireessä. Ruuna juoksi alkumatkan kolmannessa parissa ulkona, mistä sillä aloitettiin 700 metriä ennen maalia kiri kolmannella radalla. Päätöspuolikkaan hevonen taivalsi ulkoratoja ilman vetoapua. Päätöskierroksen ruuna ravasi hienosti 12,0-vauhtia. Mikäli volttikiemurat eivät tuota ongelmia ja hevonen pääsee asemiin, on se lähellä menestystä tälläkin kertaa. 

Silver Load (T86-4) pinkaisee auton takaa niin kovaa matkaan, että se ottanee ensimmäiset keulat tässä lähdössä. Sen jälkeen Jörgen Westholm saa rattailla päättää, ajaako hän suojatillaan keulasta vai suosikki Kadabra Boletsin takaa. Toissa kerralla juoksu meni pieleen hevosen jäätyä väsyneen keulahevosen taakse pussiin. Viimeksi Solvallassa ruuna teki hienon esityksen kiriessään toiseksi. Hevosen tämän hetken peliosuus kahdeksan on tällä aivan liian vähän!

Fougueux (T86-5) on tauluaan paljon vaarallisemmassa iskussa. Toissa kerralla Bjerkessä ruuna jäi kolmanteen sisälle pussiin. Viime kerralla juoksu meni totaalisen pieleen, kun hevosella jouduttiin peruuttamaan taustalle kuudenteen ulos. Ruuna kehitti takajoukoista vielä mukavan loppuvedon. Tällä kertaa Dagfinn Arumin suojatti pääsee hyvältä lähtöpaikalta liikkeelle ja saanee mukavan juoksun lähellä kärkeä.

Hummer Scott (T86-8) avaa reippaasti matkaan ja saanee hyvän juoksun kärjen tuntumasta, mistä ruuna on iskukykyinen lopussa. Tallikommenttien mukaan ruuna on parhaimmillaan, kun sillä saa kiriä selkäreissun päätteeksi tietysti mielellään läheltä kärkeä. Tässä sillä on oiva sauma saada juuri sellainen juoksu, minkä jälkeen kyllä tärähtäisi. Kunnon ja luokan puolesta hevonen on täysin iskukykyinen. Esimerkiksi viime startissa ruuna kohtasi lähdön kakkossuosikki Inspectorin, joka voitti kyseisen lähdön. Hummer Scotin esitys ei ollut kuitenkaan yhtään huonompi, jopa päinvastoin, vaikka hevonen sillä kertaa toiseksi jäikin. 

Porukkasysteemi

1 Hurricane N.L. (6, 2)
4 Astronascente Zac (5, 9)
5 Patent Leather (4, 2)
5, 4 (1, 8)
7, 2, 1, 4, 10, 5 (12, 6)
9, 8, 4 (5, 7)
5, 4, 1, 3, 2, 6, 10 (7, 12)
3, 4, 5, 6, 7 (2, 9)

1260 riviä - 63,00 euroa

Kopioi vihjerivi Toto-kupongille

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suosikit vahvoilla illan Toto86-pelissä

Ravivihje: Ideavarma keulaan ja kukat -taktiikalla illan Toto86-kierroksella?

Ravivihje: Kahden ideavarman voimin Toto86-pelin pottijahtiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video