Vihjeet

"Uskon meidän pärjäävän lauantaina", sanoo valmentaja 75-varmasta

Kierroksen kruunaa Kymi GP.
Terhi Piispa-Helisten
Päätöskohteen Mark More kannattelee yhtenä kolmesta varmasta MT Ravinetin vihjeriviä.

Taistelu 100 000 euron ykköspalkinnosta kiinnostaa raviväkeä ympäri Eurooppaa. Ruotsalainen ohjastajavirtuoosi Björn Goop tuo Kouvolaan kaksi omaa valmennettavaansa. Viimeksi ME-ajan juossut Moni Viking ja upea italialais ori Vitruvio kuuluvat kilpailun suurimpiin suosikkeihin. Suomea edustavat Chief Orlando ja Whole Lotta Love, mutta niiden voitto olisi todellinen jättiyllätys.

Raviliiga IFK:n ylpeys Mascate Match ja Suomessa tappioitta kilpaileva, tuore SE-hevonen, Don Williams ovat kierroksen todennäköisimpiä voittajia.

Christa Packalenin valmentama Mark More toimii systeemiin kolmantena kivijalkana. Vuosi sitten samoissa raveissa ruuna kiri 08,5-lopetuksessa aivan voittaneen Cameron Evon rinnalle. Valmentajan mukaan viime kilpailu osoitti vireen olevan jälleen kohdallaan.

”Hevonen oli kolme kuukautta kipeänä. Se todettiin välillä terveeksi ja sillä kilpailtiin, mutta hevonen ei ollut omalla tasollaan. Nyt kaikki näyttää hyvältä, hevonen on terve ja se pääsee taas näyttämään hurjan kapasiteettinsa. Forssassa Mark More oli liian paineissaan, mutta viimeksi Jokimaalla se voitti helposti ja meni hyvän ajan”.

Kouvolaan valmentaja lähtee luottavaisena.

”Takarivi on meille hyvä paikka. Selkäjuoksulla hevonen kirii tosi lujaa lopun. Kokonaiset vetolaput tuntuivat viimeksi toimivan hyvin ja niiden kanssa jatketaan. Uskon meidän pärjäävän lauantaina”, jatkoi Packalen.

Viikon varma

Toto75-3 12 Don Williams: Suomessa pelkkiä voittoja napsinut ranskalainen on ollut vakuuttava. Oli lähellä paikkaa Kymi GP -kilpailussa ja kiertänee vastustajat viimeistään kirikierroksella.

Viikon väistö

Toto75-7 8 Sultan Journey: Keulasta ylivoimaisesti paras. Nyt paikka nopeiden avaajien ulkopuolella vie suurimmat mahdollisuudet.

Viikon idea

Toto75-4 10 Club Nord Elit: Jokimaalla 12-tulos johtavan rinnalta. Tammataistoissa aina huomion arvoinen.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 6 Mascate Match (3,2)

Lähtö 2: 7,3,1,10,12,6,4,2 (7,1)

Lähtö 3: 12 Don Williams (7,1)

Lähtö 4: 3,9,10,7 (2,1)

Lähtö 5: 8,2,5,1,11,12,4 (7,9)

Lähtö 6: 3,9,1,2 (4,7)

Lähtö 7: 10 Mark More (3,1)

896 riviä x 0,05e = 44,80 euroa

Kopioi tästä vihjerivi Toto-kupongille Veikkauksen palvelussa

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Mikkelin peruskorjattu rata ensi-illassa

Elrond siirtyi Melkolta Packalenille

Christa Packalenin talli huippulyönnissä kesän huippukohtaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video