Vihjeet

Useampi suuri suosikki Toto65-kierrokselle

Vermon keskiviikkokierroksen kohteista erottuu kolme oikein selvää suosikkia, joiden kaikkien voittaessa rivin arvo ei nouse kovin isoksi, vaikka muissa lähdöissä nähtäisiin yllätyksiä.
Elina Paavola
Selene Lunen ei ole tarvinnut laittaa viime starteissa kaikkea peliin. Siksi se on ehdolla varmaksi.

Toisena kohteena ajettavassa lämminveristen kovimmassa lähdössä kilpailee tämän vuoden voitokkain ravuri Selene Lune.

Harri Koivusen valmentama 8-vuotias tamma tuntuu kehittyvän kaiken aikaa starttien myötä, eikä voittokululle näy juuri tällä hetkellä loppua, sillä Selene Lunen ei tarvitse kohdata vielä korkeimman tason hevosia.

Keskiviikon sarja on rahallisesti täydellinen, ja Selene Lunen tappio tulisi ravin maistuessa pettymyksenä. Olli Koivunen kylläkin muistuttaa, ettei laukka ole tammalle edelleenkään vieras asia.

"Laukkariski on yhä olemassa, mutta on se paljon varmempi kuin alku-uralla", Olli Koivunen kuvailee. "Sillä on hyvä paikka, ja siitä pääsee ajelemaan heti eteenpäin."

Selene Lunella on ajettu viime aikoina rohkeasti, ja sen selkä on kelvannut vastustajille. Pussituspelkoa kun ei ole.

Olli Koivunen toteaakin, ettei sillä voi pussitella. Ainoa keino varmistaa mahdollisimman hyvä menestys on pitää tempo tasaisen kovana – ja se on kyllä myös tepsinyt. Kilpakumppanit ovat yksi toisensa jälkeen pudonneet tuntumasta, eikä Selene Lunen ole tarvinnut laittaa edes kaikkea peliin.

Christa Packalenin valmennettavat ovat jälleen näkyvästi esillä.

Imakeituptothesky kohtaa niin sopivan porukan, että volttikiemuroiden onnistuessa vain voitto kelpaa. Myös päätöskohteen Mark Morella on vahva voittosauma, jos kukaan ei pääse kiihdytyksessä edelle.

Olli Koivunen ajaa viimeisessä lähdössä Quite Specialia, joka eteni viime kilpailussaan eturivin uloimmasta lähtöpaikasta huolimatta johtoon 1.07,5-vauhtisella avauksellaan. Matkalla tahti rauhoittui, mutta vastustaja tuli lopussa selästä ohi.

"Se on äärettömän hieno hevonen, mutta odotin siltä voittoa viimeksi ja sitä edelliselläkin kerralla", Koivunen paljastaa.

"Puristusta kaivattaisiin lisää, ja koitetaan varmaan taktiikkaa muuttaa ja ajaa lyhyempiä kirejä."

Quite Specialin nopeus saattaisi riittää johtopaikan valtaamiseen, mutta Koivusen päätös taitaa syntyä vasta lähtöauton siivekkeen takana.

Mikäli juoksupaikoista syntyy enemmän kinastelua, takarivistä aloittava Bring Me Brodde voi nousta lopussa kärkikamppailuun. Notable on samankaltainen yllätyshaku avauskohteessa.

T65-vihjeet

  • Lähtö 1: 9 Yank Match, 2 Tanpopo, 3 Crossover, 4 Notable (10, 5)
  • Lähtö 2: 5 Selene Lune (1, 4)
  • Lähtö 3: 8 Fuscus H.L., 9 Combatant Motion, 11 Que Tal, 7 Batt Match, 2 flashdance Sisu, 4 Alws Lily, 12 Arctic Pastor (3, 1)
  • Lähtö 4: 4 Imakeituptothesky (8, 1)
  • Lähtö 5: 9 Kiirilla, 12 Bilettäjä, 8 Annan, 10 Varoitus, 11 Hollaus (3,1)
  • Lähtö 6: 1 Mark More, 7 Quite Special, 10 Bring Me Brodde (12, 9)
  • 4 x 1 x 7 x 1 x 5 x 3 = 420 riviä = 42 euroa
  • Siirry tästä Veikkauksen sivulle kopioimaan MT:n vihjerivi

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Cassie Laureltonin tyttäret valloittavat Vermon

T65-vihje: Suur-Hollolan alkuerissä pitävät pankit

Kriteriumkakkonen avaa 4-vuotiskautensa Jokimaalla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video