Vihjeet

Johtavatko suuret suosikit alusta loppuun Visbyn Toto86-kierroksella?

Kesäinen Toto86-kierros ravataan Gotlannin saarella. Åmalin ravien T86-pelin peliaika päättyy kello 20.20.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Björn Goop ohjastaa vihjesysteemin varmaa Dreammokoa.

Kierros pitää tällä kertaa sisällään kolme suurta etukäteissuosikkia. Avauskohteen 4 Astronascente Zac, kolmannen kohteen 1 Zaffiro Roc ja kuudennen kohteen 4 Carioca keräävät kaikki yli 60 prosentin pelikannatuksen, eikä täysin syyttä. Kaikilla on tähtäin keulapaikalle ja hyvässä kunnossa kilpailevat pankit ovat siltä paikalta lähellä johtaa tehtäviään perille saakka. Yksi suuri suosikki saa kuitenkin vihjesysteemissä varmistuksia. 


Päivän pankit


Astronascente Zac (T86-1) on tehnyt Ruotsissa timanttista työtä, ja Solvallan komean kirikakkosen jälkeen sijoitukset ovat kirkastuneet kahden keulasoolon myötä hienoiksi ykkösiksi. Tällä kertaa lähetystapana on tasoitusajo ja takamatkaa 20 metriä. Siitä huolimatta ruunalla on hyvä mahdollisuus edetä matkalla kohti keulapaikkaa, mistä suursuosikki olisi vaikeasti lyötävissä.


Carioca (T86-6) ravaa voitosta voittoon, eikä tälläkään kertaa ole mitään syytä, miksei nopeasti matkaan pinkova tamma keulapaikalta hoitaisi tehtäväänsä. Juostava 2620 metrin matka voisi antaa aihetta kysymysmerkeille, mutta niin vakuuttava suorittaja hevonen on viime starteissaan ollut, että se on lähellä johtaa tätäkin lähtöä alusta loppuun.


Päivän ideamerkit


Cobbys Angelica (T86-2) teki viimeksi nousujohteisen esityksen Gävlessä ravattuaan 16,5-tuloksen ja sijoituttuaan toiseksi. Hyvältä lähtöpaikalta starttaava tamma osallistuu ensimmäistä kertaa autolähtöön, mutta en näe siinä suurempia riskitekijöitä. Tällä kertaa hevoselta riisutaan kengät pois ja lisätään jenkkikärryt perään. 


Mistens Napoleon (T86-5) avaa keskeltä rataa keulaan, jonka jälkeen Magnus A Djuse saa rattailla päättää, kuinka hän suojatillaan ajaa. Ruunalla on alla vakuuttava keulasoolo koko matkan johdon jälkeen. Hevonen oli jättihyvä kilpaillessaan ilman kenkiä ja jenkkikärryt perässä. Samalla strategialla jatkava hevonen voi johtaa alusta loppuun. 


Master Sea (T86-7) oli toissa kerralla vakuuttava voittaessaan 2620 metrin matkalla komealla 14,3-tuloksella. Viimeksi hevosella oli laukkapäivä, mutta ruunan kulkiessaan ravia, osallistuu se kärkisijojen kamppailuun. Viidellä prosentilla hevonen on tarjouksessa!


Potinräjäyttäjät


Liama Tooma (T86-5) kärsii sisäradan paikasta, mutta on toisaalta taas niin pelaamaton, että sitä tekee mieli kokeilla. Hevosella on pieni sauma pitää paikka johtavan kannasta, mistä se olisi huippuvaarallinen. Hyvässä kunnossa kilpaileva ruuna on jäänyt liian vähälle huomiolle.


Ottilia Fri (T86-5) starttaa ikävältä lähtöpaikalta, mutta 0,4 prosentin kannatuksen keräävä tamma voisi olla mahdollinen jackpotmerkki tälle illalle. Toissa kerralla tamma oli tekemättömän paikan edessä Mistelns Napoleonin voittamassa lähdössä, mutta kiri oikein hienosti kolmanneksi. Nyt hevoselta on tarkoitus riisua kaikki kengät pois ensimmäistä kertaa urallaan. 


PORUKKASYSTEEMI


4 Astronascente Zac (5, 7)
3,9,2,8 (4,14)
1,5,4,7 (3,2)
2,9 (8,7)
4,1,8 (5,3)
4 Carioca (5,3)
6,3,5,12,8,14,2 (15,7)
6,3,2,7,9 (1,5)
3360 riviä - 168,00 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

 

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suosikit vahvoilla illan Toto86-pelissä

Ravivihje: Ideavarma keulaan ja kukat -taktiikalla illan Toto86-kierroksella?

Ravivihje: Kahden ideavarman voimin Toto86-pelin pottijahtiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video