Vihjeet

Löytyykö Selene Lunelle viimein kaataja?

Vermon keskiviikkoiltaa ryydittävät pitkät matkat ja tammat. Kuningatarkilpailun ehdokkaille järjestettiin peräti kaksi lähtöä, jotta tärkeitä näyttöjä pääsee antamaan mahdollisimman moni.
Elina Paavola
Tammat ovat pääosassa Vermon illassa. Vahvassa kunnossa oleva Tutun Impi / Antti Ala-Rantala on vaikean paikan edessä, kun taulua rasittaa alla kaksi hylkyä.

Viime keskiviikkona tämän kauden yhdeksännen voittonsa ravannut Selene Lune on jälleen mukana Vermon Toto65-kierroksella, mutta vihjeessä tehdään täyskäännös ja laitetaan vuoden voitokkaimman vastustaja varmaksi.

Sarja on jo lähtökohtaisesti pykälän viime kertaa kovempi, eikä sisäpuolelta lähtevällä Religiousilla anneta Selene Lunelle mitään ilmaiseksi.

"Religious pystyy avaamaan tosi kovaa ja jatkamaan sitä vauhtia hyvinkin pitkään", valmentaja Nina Pettersson-Perklen vakuuttaa.

"Keulasta ajetaan, ja toivonkin, että Selene Lune tulee rinnalle rummuttamaan ja pitämään vauhdin kovana. Religious on tosi vahva ja oikein haluaa mennä kovaa alusta loppuun."

On hyvin mahdollista, että voittoon vaaditaan SE-tulos, sillä yli kolmen kilometrin ryhmäajossa se on oriiden ja ruunien puolella Don Williamsin tuore 14,1a ja tammoissa Ranch Kellyn kymmenystä parempi aika.

Religious on kilpaillut Pettersson-Perklenin tallista pitkällä matkalla kolmesti ja voittanut yrityksistä kaksi.

Myös alimpaan sarjaan osallistuva Dugarry Zet omaa hyvät mahdolliset, vaikkei ykkössijoja ole tullut vielä yhtä enempää.

"Se teki Solvallassa voittaessaan tosi hyvän juoksun keulasta", Nina Pettersson-Perklen painottaa. "Ahvenanmaalla tuli epäonnisesti huonoja selkiä eteen, ja se joutui kiertämään ja kaartamaan. Se tuli kovaa loppua ja teki hyvän juoksun. Ei yllättäisi, jos se voittaa."

Koivusen talliin saattaa tulla kohteissa voitto, vaikka Religious pystyisi pitämään Selene Lunen takanaan, sillä Gillian Comery kohtaa kolmoskohteessa erittäin sopivan oloisen vastuksen.

Tammoille rajattu tasoitusajo jäi useimpien lähtöjen tavoin vajaaksi, eikä yhdelläkään muulla osallistujalla ole tulosrivistössään voittoa.

Kunhan startti voltin nelospaikalta sujuu ilman isompia ongelmia, huippukuntoinen Gillian Comery kasvattaa kauden ykkössijojen saldonsa kuuteen.

Kylmäveritammojen avoin 3 100 metrin ryhmä on jaettu kahdeksi lähdöksi, jotta kaikki halukkaat saavat antaa näyttöä kuningatarkilpailua silmällä pitäen.

Hetviina on tällä hetkellä suurin suosikki Seinäjoella jaettavan seppeleen ottajaksi. Antti Tupamäen valmennettava kerää varmasti paljon kannatusta tässä Vermon lähdössä, joka sen kohdalla ei ole kuitenkaan lähellekään yhtä tärkeä kuin monella muulla.

Tutun Impi on laukannut kahdessa viime kilpailussaan hylkäykseen, mikä vaikeuttaa Antti Ala-Rantalan työskentelyä sen kanssa, kun sama tuomio estäisi varmasti päätapahtumaan pääsemisen. Kuntonsa puolesta Tutun Impi voi vaikka voittaa, sillä viime torstainakin se kiri vielä neljäntenä maaliin, kun hylkäystä ei kuulutettu matkan aikana.

T65-vihjeet

  • Lähtö 1: 4 Religious (6, 3)
  • Lähtö 2: 5 Sävel-Taika, 6 Lakan Leija, 4 Tähtituula, 1 A.T. Erika, 9 Vennelmon Varma (3, 2)
  • Lähtö 3: 4 Gillian Comery (10, 3)
  • Lähtö 4: 10 Minecraft, 4 Dugarry Zet, 11 Outlander, 1 Batt Match, 5 Stoneisle Passion (2, 3)
  • Lähtö 5: 7 Hetviina, 5 Tutun Impi, 1 I.P. Riimi (2, 8)
  • Lähtö 6: 5 Ghiotti, 13 Q-Rex Oak, 9 Lady Nightingale, 2 Tzubodai, 11 Enter Mayweather, 6 Freddy K. (8, 10)
  • 1 x 5 x 1 x 5 x 3 x 6 = 450 riviä = 45 euroa
  • Pääset tästä Veikkauksen sivulle kopioimaan MT:n vihjerivin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tammakriterium ja Suurmestaruus Teivon helmet lauantaina

Double Revengen voittokulku jatkuu

Cassie Laureltonin tyttäret valloittavat Vermon

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video