Vihjeet

Nelivuotiaiden superlähtö kruunaa Eskilstunan Toto86-pelin

Keskiviikon Toto86-kierros ravataan Eskilstunassa. Peliaika päättyy kello 20.20.
Kuva:Terhi Piispa-Helisten
Heavy Sound palaa tositoimiin pitkältä paussilta.

Kierroksen huippulähtö on luonnollisesti rivin seitsemäs kohde, missä tappioton Ecurie D. kohtaa viime kautensa Breeders Crownin voittoon päättäneen Brother Billin ja Kungapokalenin kevään sankarin Aetos Kronoksen. Voittajaa odottaa 200 000 kruunun ykköspalkinto. 

Suuri ykköspalkinto saattaa odottaa myös kahdeksan oikein tietäjää Toto86-pelissä.

Päivän varmat

Heavy Sound (T86-5) rikkoo periaatteita ja toimii taukohevosen tittelistä huolimatta rivin varmana. Päätöstä puoltaa hieman se seikka, että Daniel Redén ajoi hevosella 13,1-vauhtisen koelähdön, missä ruuna ravasi päätöskierroksen 10,8-vauhtia. Nopea avaaja lienee lähdön lopullinen keulahevonen, mistä se olisi vaikeasti kukistettava, niin mykistävä se oli ennen taukoaan jokaisessa voittojuoksussaan. 

Ecurie D. (T86-7) saa kunnian toimia rivin varmana. Uransa kaikki kymmenen starttia voittanut ori on esittänyt sellaisia supertähden otteita, ettei sen välttämättä tarvitse olla häviämässä seuraavaankaan kymmeneen starttiin, vaikka tehtävät koko ajan kovenevatkin. Viimeksi hevonen latasi mailin matkalla tuloksen 09,2 pöytään kiertäen vielä alun kolmannen kautta johtavan rinnalle, kunnes etusuoralla pääsi etenemään keulapaikalle. Peliosuus lähentelee 70 prosentin tuntumassa, missä on hiukkanen liikaa, mutta usein osuvana varmana, on se hyvä tukipilari pienempiin riveihin. 

Kierroksen ideamerkit

My Dream Art (T86-1) oli viimeksi asiallinen tauolta paluussaan oltuaan neljäs viidennestä parista ulkoa. Ruuna muistetaan kovaluokkaisena menijänä, mistä on viimeisin osoitus huhtikuulta, kun hevonen ravasi 13,2-tuloksen täydellä matkalla edettyään johtavan rinnalle, mistä ruuna tykitti päätöslenkin 12,5-aikaan. Viidellä prosentilla hevonen on tarjouksessa.

Copaca Banana (T86-1) ansaitsisi voittaa pian. Toissa kerralla tehtävä oli haastava kolmannesta ulkoa, kun hevonen oli pakotettu kiriin 700 metriä ennen maalia. Ruuna tuli päätöskierroksen 11,7-vauhtia ehtien lopussa toiseksi. Viimeksi hevonen oli johtavan rinnalta myös hyvä, vaikka sillä kertaa kolmanneksi jäikin.

Ebba Running (T86-2) oli kahdesti keulapaikalta oikein hyvä voittaessaan molemmilla kerroilla. Viimeksi juoksusta tuli liian raskas, eikä tuohon nollatulokseen kannata liiemmin tuijottaa. Nopea avaaja etenee keulapaikalle, mistä sillä myös ajettaneen. Kuudella prosentilla hevonen on todellisessa tarjouksessa, ja oikein hyvä ideavarmakin tälle kierrokselle.

Devious (T86-3) avaa ulkoakin niin kovaa, että se etenee lopulta keulapaikalle, mistä se tarjoaa kovan haasteen Fabulous Pellinille. Devious on juossut urallaan kaksi kertaa voittaen molemmat starttinsa. Viimeksi tamma voitti 15,3-tuloksella oikein ilmavasti ja varaa jäi vaikka kuinka.

Iceland Falls (T86-6) kilpailee hyvässä vireessä, vaikka taulussa ei näy yhtään voittoa. Viimeksi Solvallassa hevosella kokeiltiin avojaloin, mikä näytti hienon 12,9-tuloksen perusteella toimivan. Hevonen tsemppasi kovassa lähdössä johtavan kannasta hienosti toiseksi. Nopea avaaja saanee tällä kertaa keulapaikan, mistä hevonen olisi kova kukistettava. 

Estelle Nordique (T86-6) tekee luotettavaa työtä joka kerta, ja vaikka viimeksi suursuosikkina hevonen sai tyytyä kakkossijaan, ei esitystä sovi yhtään väheksyä. Tamma oli viidennestä ulkoa haastavan tehtävän edessä. Torbjörn Jansson kierrätti ajokkinsa 1400 metriä ennen maalia kolmannen radan kautta johtavan rinnalle, mistä ruuna puristi 12-vauhtisen päätöskierroksen ollen oikein hyvä. Sitä ennen Solvallan voitossaan hevonen teki loisteliaan esityksen kiriessään toisesta ulkoa viimeiset 800 metriä 09,5-vauhdilla.

Vihjesysteemi

9,1,11,8,3,7,2,5 (4,6)
3 Ebba Running (8,11)
9,8,3 (5,1)
5,8,12,14,10,6 (13,4)
2 Heavy Sound (4,8)
3,9 (12,11)
9 Ecurie D. (5,8)
2,3,1,7,10 (4,6)

1440 riviä - 72,00 euroa

 

Kopioi peli Toto-kupongille

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Ideavarmalla liikkeelle Ruotsin Toto75-pelissä

Ravivihje: Satakunta-ajo ja St Leger Porin kierroksen huippulähdöt

Ravivihje: Suosikit vahvoilla illan Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video