Jackpotkierrokset saavat jatkoa Östersundin Toto86-kierroksella - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Jackpotkierrokset saavat jatkoa Östersundin Toto86-kierroksella

Kesäinen Toto86-karuselli jatkaa matkaansa pohjoiseen. Peliaika päättyy kello 20.20.
Anu Leppänen
Jörgen Westholmin Easy Cash on toinen päivän ideavarmoista.

Kierroksella on lisärahaa muhkea 537 000 euroa ja rapiat päälle. Vihjesysteemi pelataan kolmella varmalla, yhdellä kansan suosikilla ja kahdella aliarvostetulla hevosella, joiden kuuluisi olla lähtöjensä suosikkeja.

Päivän varma

Våler Nikolai (T86-1) on viisivuotiaaksi kylmäveriseksi varsin luotettava. Hevonen osaa avata kovaa, jaksaa mennä ja on lisäksi varsin ravivarma tapaus. Viimeksi Solvallassa hevonen tsemppasi kovassa lähdössä hienosti toiseksi ravaten 21,3-vauhtisen päätöskierroksen johtavan rinnalta. Ori saattaa päästä mailin matkasta huolimatta etenemään jopa keulapaikalle saakka.

Päivän ideavarmat

Kylmäveristen tammojen Derbyssä peliosuus on täysin ihmeellinen. Brenne Bernan (T86-3) kuuluisi ilman muuta olla karsinnan kakkossijasta ja takarivin lähtöpaikasta huolimatta lähtönsä suosikki, ja poskettomalla 25 prosentin peliosuudellaan nelivuotias lupaus on loistava ideavarma tälle kierrokselle. Karsinnassa hevosella ajettiin selkeästi todella passiivisesti tulevaa finaalia silmällä pitäen. Viimeisen 400 metriä, mitkä hevonen kiri juosten, ravasi se komeasti aikaan 20,7.

Easy Cash (T86-8) vakuutti keulavoitoissaan ja vaikka viimeksi tulikin tappio keulapaikalta, ei hevosta sovi moittia. Ori vain yksinkertaisesti puutui liian kovan avauksen jälkeen kurakelissä. Lisäksi mukana oli kivenkovia hevosia. Nyt tie vie keulaan, mistä ori on todella paha kukistettava. Kakkossuosikkina hevonen on hyvä varma tälle kierrokselle.

Kierroksen ideamerkit

Pave Faks (T86-5) tekee vahvaa työtä kerta toisensa jälkeen. Mustia pilviä komean taistelijan taivaalle kerääntyi kuitenkin välistartissa, missä hevonen otti ihmeellisen laukan etukaarteessa 900 metriä ennen maalia. Todella pienellä seitsemän prosentin peliosuudella oria tekee kuitenkin mieli koittaa peleissä, eikä yhteen oudompaan starttiin kannata määräänsä enempää kiinnittää huomiota.

Järvsö Elling (T86-7) on jäänyt nelivuotiaiden kylmäveriderbyssä liian pienelle huomiolle. Ori oli vakuuttava karsintavoitossaan hallittuaan tapahtumia johtopaikalta. Nopea avaaja saanee kakkosradalta varmasti hyvän juoksun ja onnistuessaan pystyy jopa haastamaan kivenkovan suosikin.

Pelaamattomat pommit

Luonnollisesti ison rahan kierroksella jahdataan isoa rahaa. Mikäli avauskohteen Våler Nikolaita päätyy varmistamaan, ei kannata unohtaa aivan liian vähälle huomiolle jääneitä Norrlands Scottia, Lome Diamantia, Don Vikingiä eikä Torpa Oleaa.

Päätöskohteen ideavarman Easy Cash varmistajille edullisia pommeja ovat Pane Vino, Gardner Shaw ja ennen kaikkea First Ideal Man, joka kilpailee todella kovassa vireessä ja on osoittanut muun muassa 3. kesäkuuta Bollnäsissä riittävänsä Easy Cashille sekä Harper Seabrookille.

Muissa kohteissa edullisia, ja osuessaan kovaa tuhoa lappupinoon tekevät rastit ovat Patricia Zaz (T86-2), True Devotion (T86-2), Liam Dana (T86-4), Buzzer Beater (T86-4), Knifetown Lover (T86-4), Björs Frej (T86-5), Dragon Mearas (T86-6), Silver Bullit (T86-6), Bäcklös Uriel (T86-7) ja Fräcke Prins (T86-7).

Vihjesysteemi

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ideoita riittää moneen makuun Ruotsin Toto86-kierroksella

Ruotsin jackpot-juhlat jatkuvat Toto86-pelissä

Muhkea jackpotraha värittää Ruotsin Toto86-kierrosta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video