Vihjeet

Double Revengen voittokulku jatkuu

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Double Revenge on paukutellut viime kilpailuissaan maililla ennätyslukemansa uusille sekuntiluvuille, eikä kilpasiskoista taida olla sille vastusta Vermossa, vaikka matka pitenee kierroksella.
Elina Paavola

Double Revenge osallistuu keskiviikkokierroksella neljänteen kohteeseen.

Se lähtee 2 600 metrin kisaan takamatkalta, jossa sillä on kakkospaikka.

"Paperilla näyttää ihan kivalta lähdöltä", valmentaja Tapio Mäki-Tulokas katsoo.

"Sillä pitäisi olla ihan hyvät saumat, jos se vaan sillä tasolla suorittaa, mitä se on kaksi starttia suorittanut. Se on ollut tosi hyvä, ja Arin (Moilanen) mielestä Mikkelin torstain voitossa sille jäi vähän varaakin. Se on jaksava hevonen, kuten Forssan startissa nähtiin, kun se pystyi voittamaan johtavan rinnalta sen lähdön."

Tallista kilpailee kohteissa kolme hevosta, joista Shotproof tulee avauskohteessa myös mukaan vihjeeseen. Vakuuttavasti mennyt Thai Profit kerää lähdössä paljon peliä, mutta lyhyen matkan ryhmään toiseksi uloimmalta paikalta kiihdyttävällä suosikilla on pieni riski juoksun onnistumisen suhteen. Shotproof ei kylläkään taida pystyä haastamaan sitä alussa.

"Se on joskus lähtenyt kovaa, mutta Porissa Santtu (Raitala) yritti avata sillä kovaa ja tuli laukka", Tapio Mäki-Tulokas toteaa.

"Syystä tai toisesta se oli Forssan startissa huono. Sen jälkeen pikkaisen lääkittiin, ja Suurmestaruus-karsintaan se oli kyllä hyvä. Se tuli siinä voimissaan maaliin. Lähtöpaikka ja juoksunkulku ei antanut parempaan sijoitukseen oikein mahdollisuutta. Toivottavasti se tekee ehjän startin, niin se pystyy olemaan siellä kärkisijoilla."

Lähtö ratkaisee pitkälti vihjeen kohtalon, sillä siihen uhrataan monta merkkiä. Double Revengen lisäksi kolmen kilometrin kisan suosikki Comway Cotter jää yksin kupongille, ja viidenteen kohteeseen laitetaan vain kaksi merkkiä. Hyvistä asemista johtoon pyrkivä Promptus pystyy ravatessaan paljoon, ja oikeastaan vain Joseph Bokolla saattaisi olla rahkeita sen lyömiseen.

Timo Korvenheimon valmentama 4-vuotias Comway Cotter on voittanut tämän kauden kaikki viisi starttiaan. Se on juossut tavallisia lähtöjä, eikä voittosumma ole kohonnut kovin isoksi. Sillä on paikka hallita tapahtumia alusta asti, eikä kierrosta tavallista pidempi matka haittaa, kun ruuna saa vetää matkalla todennäköisesti rauhallista tahtia.

T65-vihjeet

  • Lähtö 1: 7 Thai Profit, 3 Shotproof, 1 Jugador, 5 Por Nie Rock, 8 Mr Hot Shot, 6 Van Kronos (4, 2)
  • Lähtö 2: 4 Ilos Sansibar, 3 It's Raining Men, 9 Uniquesine (7, 1)
  • Lähtö 3: 1 Comway Cotter (6, 13)
  • Lähtö 4: 8 Double Revenge (3, 1)
  • Lähtö 5: 11 Joseph Boko, 2 Promptus (5, 7)
  • Lähtö 6: 3 Eetu Rols, 2 Issakan Valo, 12 Arkenttiina, 11 Lentoemo, 6 Mitori, 10 Riinan Kirma, 9 Jättipotti Pee, 5 Meren Maininki (8, 4)
  • 6 x 3 x 1 x 1 x 2 x 8 = 288 riviä = 28,80 euroa
  • Tästä linkistä siirryt Veikkauksen sivulle kopioimaan pelirivin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Samurai Comery 65-varmana

Ravivihje: Vermossa varmoja tarjolla joka makuun

Ravivihje: Savon Kingi valtaa Helsingin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video