Vihjeet

Tammakriterium ja Suurmestaruus Teivon helmet lauantaina

Jukka Torvinen luottaa Reino Palomäen hurjavauhtiseen An-Dorraan 3-vuotiaiden tammojen mittelössä.
Terhi Piispa-Helisten
Tässä Mikkelissä Kasvattajakruunu-lähdön voittoon hurjasteleva Tammakriteriumin ykkönen An-Dorra on kuumeinen ja joutuu jäämään keskiviikon Vermon kisastaan pois.

An-Dorra on Tammakriteriumin suuri suosikki. Reino Palomäen suojatti on ollut ihailtavan varma kilpailija, eikä ole kahden parhaan joukosta vielä erehtynyt.

Ohjastaja Jukka Torvinen uskoo tamman edelleen parantavan otteitaan.

”An-Dorra tuntuu kehittyvän kaiken aikaa starttien myötä. Viimeksi muutettiin hieman päävarusteita ja tamma oli tosi hyvä lopettaen 09-vauhtia. Välillä tamma lähtee erittäin kovaa, mutta osaa se tulla muualtakin. Luottavaisina Teivoon lähdetään”, Torvinen sanoi.

Magical Princess ei karsinnassa ollut ollenkaan oma itsensä, mutta kevään kilpailujen perusteella sitä on vaikea jättää peleistä pois.

Suurmestaruus on upea ravilähtö, jossa paljon ratkeaa taas kiihdytyksessä.

Le Gross Bill on myrkyn nopea, eikä siltä ole helppo ryöstää keulapaikkaa. Ari Vianderin suojatti ei ole tiheällä starttivälillä ollut parhaimmillaan, siksi kupongille kannattaa nostaa muitakin.

Sisäradalla säästöreissun saava Ricocone ja pitkästä aikaa asialliselle paikalle päässyt Majestic Man kannattaa huomioida ajoissa.

Vappuäijä on noussut hurjaan kuntoon. Suur-Hollolassa neljänneksi sijoittunut ori vakuutti Seinäjoella suoraan pieneltä huililta. Tampereelta voi odottaa vieläkin parempaa, sillä startti allaan ori on yleensä parantanut otteitaan.

Vixeli on monen varma Teivossa. Hiioppi ei riittänyt suosikille Joensuussa, mutta revanssi ei suuremmin yllättäisi ohjastajaa.

”Juoksu ei Joensuussa mennyt optimaalisesti. Ajoin lopussa hevosta säästellen ja voimia jäi hieman varastoon. Ori meni hyvän ajan ja parantaa edelleen otteitaan. Vixeliä on vaikea lyödä, mutta ei silläkään parane epäonnea olla”, uskoi Jukka Torvinen.

Viikon varma Toto75, lähtö 6:

Seinäjoella kirikierros alle 23-vauhtia. Startti kropassa Vappuäijä parantaa edelleen, eikä ehjällä juoksulla ole voitettavissa.

Viikon Väistö - Toto75-7

Keulapaikalta parhaat juoksunsa tekevä Hotshot Luca ei pääse mielipaikalleen. Takaa vaikea ehtiä voittoon.

Viikon idea Toto75, lähtö 5:

Keväällä vakuuttavia voittoja napsinut Magical Princess ei ollut karsinnoissa parhaimmillaan. Startti alla voi parantaa todella paljon.

Toto75-vihjeet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Eihän unohdeta tavallista harrastajaa?

Ravivihje: Kantaako Elian Web suursuosikin paineet Ruotsin Toto75:ssä?

Ravivihje: Markku Niemisen talli jatkaa hurjassa syysvireessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video