Vihjeet

Quickatore parhaimmillaan vasta Derbyssä

Vermon keskiviikkoon löytyy varmoja kaksinkin kappalein: Peanuts ja Je Suis Justine.
Terhi Piispa-Helisten
Viime vuoden komeetaksi valittu Peanuts on toinen tämän keskiviikon kierroksen varmoista.

Hannu-Pekka Korpi valmentaa isänsä Pekka Korven tallin hevosten ohella myös muutamaa ravuria omissa nimissään. Niistä nelivuotias Quickatore osallistuu Vermon keskiviikkoraveissa Derby-kenraaliin.

Quickatore kilpaili kevätkauden menestyksekkäästi Ruotsissa, minkä jälkeen sillä on pidetty tarkoituksella taukoa. Se oli tosin ilmoitettu starttiin jo kolme viikkoa sitten, mutta silloin se tuli kipeäksi.

"Tämä tulee nyt liian nopeasti", Hannu-Pekka Korpi toteaa.

"En olisi normaalisti ilmoittanut, mutta kun kilpailukalenterissa lukee milloin on derbykarsinnat, niin pakko on saada yksi startti alle, että se pystyy olemaan hyvä silloin karsinnoissa. Periaatteessa ihan ok-mielin silti, vaikka tuskin se ihan topissa tässä on vielä."

Aivan täysin Korpi ei tyrmää mahdollisuuksia, sillä hän pitää Quickatorea riittävänä hevosena.

"Jos hevonen meni keväällä 2600 metriä 13,9a, niin kyllä se kelpaa ihan kaikkiin mittareihin, että millainen hevonen on kyseessä", hän painottaa.

Viime kuussa ikäluokan tämän matkan volttiennätyksen tehnyt Morris ja perjantaina Kasvattajakruunun alkuerän hienolla esityksellä voittanut Marschall Match ovat varmasti vireessä, ja Quickatore jää vihjeessä varahevoseksi.

Varmoja löytyy kaksin kappalein. Kierroksen päättävään Tammatähteen hyvistä asemista kiihdyttävä Peanuts kerää syystä isot kannatusluvut.

Mikäli Anne Kankaan valmentama 5-vuotias jatkaa kesän aiempien esitysten tasolla, se pitää tämänkertaiset kilpasiskot kurissa.

Neloskohteesta otetaan näkemysvarmaksi Tapio Pösön Je Suis Justine, jolla Iikka Nurmonen saattaa lasketella muiden edellä koko matkan ajan.

Kahden viikon takainen voitto tuli johtohevosen rinnalta vakuuttavalla tavalla. Sitä ennen Je Suis Justine jäi kolmanneksi ja hävisi nytkin vastassa olevalle Brazen Leonorelle, mutta lähtöasetelma oli silloin päinvastainen. Hevoset lähtivät auton takaa aika lailla samaa vauhtia, joten sisäpuolelta Je Suis Justinella on hyvä mahdollisuus edetä johtoon.

Minecraft on viihtynyt kärkisijoilla, mutta seiskapaikalta se tarvitsee riittävän hyvän juoksun saamiseksi paljon tuuria eikä voittaminen ole aiempaa vaativammassa seurassa siltikään yksinkertaista.

T65-vihjeet

  • Lähtö 1: 7 Tanpopo, 5 Effronte Photo, 4 Loveya Fashion, 6 Diesel Degato (2, 9)
  • Lähtö 2: 9 Beach Girl, 2 No Vice, 3 Gold Arrow Web, 8 Silenos Clearsky,1 Outlander, 4 Stormy Vice, 7 No Pity (5, 6)
  • Lähtö 3: 3 Promptus, 1 Knows Everything (4, 6)
  • Lähtö 4: 2 Je Suis Justine (7, 5)
  • Lähtö 5: 9 Marschall Match, 4 Morris (5, 6)
  • Lähtö 6: 3 Peanuts (4, 2)
  • 4 x 7 x 2 x 1 x 2 x 1 = 112 riviä = 11,20 euroa
  • Siirry tästä linkistä Veikkauksen sivulle kopioimaan pelirivi

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Tanpopo marssii kohti huippua

Ravivihje: Ilos Sansibar maratonin suosikki

Ravivihje: Suosikit jatkavat uuteen vuoteen – vaan kuinka käy loukkupaikalle joutuneen Don Williamsin?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video