Huikean ravijuhlan kruunaa ylimääräinen Toto75-kierros Solvallassa - - MT Ravinetti
Vihjeet

Huikean ravijuhlan kruunaa ylimääräinen Toto75-kierros Solvallassa

Tällä kertaa keskiviikon pääpelinä toimii urheilujuhlan kunniaksi Toto75-peli. Peliaika päättyy kello 20.30.
Terhi Piispa-Helisten
Björn Goop ohjastaa Jublileumspokalenin suosikkia Seismic Wavea.

Kierroksen helmenä toimivat kolmantena 75-kohteena ravattava tammojen EM ja kuudenennen 75-kohteen Jubileumspokalen, missä viisivuotiasta voittajaa odottaa miljoonan kruunun ykköspalkinto. 

Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kahdella varmalla.

Päivän varma

Seismic Wave (T75-6) osallistuu kynsin ja hampain lähtökiihdytykseen, missä tullaan näkemään kova kamppailu mainitun sekä ulkopuolelta kiihdyttävän Missle Hillin välillä. Ensin mainittu on suosikki pitämään hurjan kiihdyttäjän ulkopuolellaan, minkä jälkeen Björn Goop saa avaimet edetä suojattinsa kanssa kohti keulapaikkaa. Suureen tulikokeeseen osallistuvan Seismic Waven hyvyyttä ei olla vieläkään saatu selville, niin vakuuttavaan tyyliin ruuna on voittonsa napannut. Toissa kerralla Solvallassa hevonen lopetti päätöskierroksen 09,0-vauhtia. 

Päivän ideavarma 

Kali Smart (T75-4) on loistava ideavarma maltillisella 11 prosentin peliosuudellaan. Ruotsissa nousujohteisia esityksiä tehnyt tamma loisti varsinkin viimeksi edukseen kiriessään hienoon voittoon 600 metrin kirillä. Ruotsin starttien perusteella hevosen lähtönopeus on arvoitus, mutta jos tarkastelee hevosen autolähtöstartteja Hollannista, missä tamma kilpaili alkuvuodesta, pystyy toteamaan hevosen olevan nopea kiihdyttäjä. Sisäpuolelta lujaa avaavalla Brilliant Smilellä tuskinkaan ollaan vastaamassa Adrian Kolgjinin suojatille. Keulapsyykillä maistuva tamma on hyvä varma yritys illan Toto75-pelissä.

Päivän ideamerkit

Cab Lane (T75-1) starttaa isona arvoituksena avauskohteessa. Kykyjensä puolesta ori on ilman muuta lähdön eliittiä, mutta tämäkin kausi on jättänyt toivomisen varaa. Kauden avausstartissa Mantorpissa hevonen oli taustalta ihan asiallinen, vaikkei tietystikään parasta Cab Lanea vielä tuolloin nähty. Seuraavassa startissa Axevallassa hevonen oli jo parempi, vaikkei hevonen vieläkään aivan puhtaita papereita tuosta startista saanut. Viimeksi hevonen laukkasi lähtökiihdytyksessä. Voltin kakkosrata ja normaalit kärryt tuovat kysymysmerkkejä entisestään, mutta siitäkin huolimatta neljän prosentin pelikannatus on liian maltillinen. 

Tessy d’Ete (T75-3) saanee hyvän reissun kärjen tuntumasta, mistä hevonen on kirivaiheessa vaarallinen. Viimeksi Axevallassa hevonen oli tekemättömän paikan edessä, mutta tuli siitä huolimatta hyvällä tyylillä perille saakka ravaten 10,9-vauhdilla päätöslenkin. Sitä ennen tamma oli huippuhyvä Bjerken stayerlähdössä. 

Staro Miami (T75-4) joutunee ikävältä lähtöpaikalta haasteellisen päivätyön eteen, mutta niin hyvä tamma on ollut kaikissa Suomen tämän kauden lähdöissään, että seitsemällä prosentilla hevonen on huomion arvoinen. Todennäköisesti tamma joutunee alussa johtavan rinnalle, mutta Aripekka Pakkasen suojatti on osoittanut tulevansa myös siltäkin paikalta, ja voihan myös olla, että esimerkiksi Racing Brodda tai Mellby Free kiertänee johtavan rinnalle, milloin Mika Forssin ajokki saisi paikan toisesta parista ulkoa. 

Vichy Grif (T75-5) saanee namureissun joko kärjessä tai suosikin Millie Millionairen takana, mikäli sillä ajetaan matkalla vaateliaana eteenpäin. Niin hyvä ensin mainittu on ollut kesän starteissaan, ettei olisi suinkaan väärin kokeilla ajaa hevosella koko matkan keulasta, vaikkakin juostava matka on tällä kertaa 2640 metriä. 26 prosentilla tamma on todellisessa tarjouksessa! 

Vihjesysteemi

8,2,4,5 (3,7)
6,8 (3,7)
4,8,10,6,3 (2,5)
5 Kali Smart (3,6)
4,2,9,11 (1,5)
7 Seismic Wave (8,3)
5,10,13,12,6,8,7,3,2 (1,11)

1440 riviä - 72 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Färjestad isännöi Ruotsin Toto75-kierrosta

Toto75 Mikkelissä Kylliäisen tahtiin?

Hagmyren toimii Ruotsin Toto75-pelin areenana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video