Jackpotkierrokset jatkuvat Ruotsin Toto75-pelissä - - MT Ravinetti
Vihjeet

Jackpotkierrokset jatkuvat Ruotsin Toto75-pelissä

Solänget toimii tämän lauantain Toto75-areenana. Jackpotrahaa on jaossa yli 2,2 miljoonaa euroa. Peliaika päättyy kello 17.20.
Kuva: Ville Toivonen
Daniel Rédenin valmentama ja Örjan Kihlströmin ohjastama Lipstick Tooma toimii Toto75-pelin luotetuimpana hevosena.

Kierros vaikuttaa etukäteen hyvinkin selväpiirteiseltä. Varmavaihtoehtoja riittää moneen makuun. Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kahdella varmalla. 

Päivän varmat

Lipstick Tooma (T75-1) on vakuuttanut siirryttyään Daniel Redénin valmennukseen. Toissa kerralla Solvallassa hevonen voitti hienoin ottein keulapaikalta. Viimeksi oli vuorossa tyylikäs kirivoitto kolmannesta parista ulkoa. Monipuolinen hevonen on todella luotettava menijä ja sitä kautta hyvä varma 64 prosentin peliosuudellaan. 

Diamanten (T75-7) tähtää keulapaikalle, mistä hyvään vireeseen noussut ravuri on lähellä johtaa lähtöään alusta loppuun. Toissa kerralla hevonen oli tekemättömän paikan edessä takajoukoista. Viime kerralla suoraviivainen keulataktiikka tuotti toivottua tulosta, kun ori karkasi vastustajiltaan komealla 09,8-tuloksella. Vain 50 prosenttia pelattuna ori on todella edullinen varma. 

Päivän ideamerkit

Jalna Boko (T75-2) tekee kerrasta toiseen huippujälkeä ja kanuunavireessä kilpaileva tamma ansaitsisi onnistua jo pian jossain. Viimeksi Solvallassa tamma teki hienon kirin toisesta parista ulkoa. Bollnäsissä kiriluukut pysyivät pitkään suljettuina. Hyvältä paikalta starttaava hevonen voinee saada jopa yllättävänkin hyvät juoksuasetelmat, jonka jälkeen tamma on yllätysvalmis. Jalna Boko on loistava vaihtoehto jopa ideavarmaksi! Tammaa on pelattu ainoastaan 10 prosenttia. 

Slippery Runway (T75-3) hyötyy juostavasta mailin matkasta ja on suosikkitapaus keulapaikan valtiaaksi. Viimeksi Åbyssä hevonen kehitti takajoukoista hienon kirien ehtien neljänneksi. Ruuna on tehnyt keulapaikalta useita huippuesityksiä ja tällä kertaa hevosta ohjastava Kaj Widell ajanee Slippery Runwayllä ilman muuta keulasta, mikäli valjakko vain sinne onnistuu pääsemään. 17 prosenttia pelattu nelivuotias maistuu nykyprosenteillaan. 

Muita mahdollisia Toto75-rivin arvoa nostavat ideahaut ovat Gomnes Hans T. (T75-4), Spickleback Face (T75-5) ja Everest Sisu (T75-6). 

Vihjesysteemi

14 Lipstick Tooma (6,1)
4,1,10,12 (8,7)
3,5,2,4 (1,10)
6,9,11,12,5,10 (4,13)
2,3 (4,1)
6,4,5,10,11 (2,12)
3 Diamanten (4,5)

960 riviä - 48 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Färjestad isännöi Ruotsin Toto75-kierrosta

Toto75 Mikkelissä Kylliäisen tahtiin?

Hagmyren toimii Ruotsin Toto75-pelin areenana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video