Toto65-kohteina kaikki kuusi Derby-karsintaa - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Toto65-kohteina kaikki kuusi Derby-karsintaa

Nelivuotiaiden lämminveristen kauden päätapahtuman Derbyn sekä vuotta vanhemmille tarkoitetun Tammaderbyn finalistit selvitetään keskiviikon raveissa, joissa on poikkeuksellisesti yksitoista lähtöä.
Terhi Piispa-Helisten
Kari Rosimon ohjastama Always Ready nousi takaisin Derbyn suosikeihin. Oriin taustan tallinvaihdoksissa kuplii myös kovasti.

Tammaderbyn kaksi karsintaa avaavat illan, ja pääpeli on miehitetty täysimääräisesti Derbyn kuudella erällä.

Ikäluokan kirkkain tähti Mascate Match ei ollut viime syksyn kriteriumissa täysin terve ja kärsi yhden uransa harvoista tappioita. Derbyyn lähtiessä tulosrivistössä komeilee kauden avauskilpailussa tulleen kakkossijan jälkeen seitsemän voittoa, eikä suosikista ole tässä vaiheessa epäselvyyttä.

Mascate Matchin kovimmaksi haastajaksi on uumoiltu viime kauden lopusta lähtien Always Readya, joka siirtyi tämän kuun alussa Hannu Laakkosen talliin. Silloin jo uutisoitiin, että ori oli ollut edellisessä startissa kipeä.

"Kurkku on parantunut pikkuhiljaa, ja pari viikkoa on päästy ajamaan normaalisti", Hannu Laakkonen kertoo.

"Viime maanantaina sillä ajettiin vähän reippaampi hiitti, että uskalsi ilmoittaa sen. Nyt ei ajeta enää mitään sen kummempia kovia harjoituksia. Se on sillai starttivalmis, mitä pystyy olemaan tähän hetkeen. Aina se on, ennen kuin ajat sen startin, sellainen jännitys, että miten se oikeasti suorittaa startissa. Treenit on kuitenkin eri juttu. Mutta onhan se luokaltaan sellainen hevonen, että ilman muuta on pettymys, jos se ei finaalissa ole."

Pienen epävarmuuden vuoksi päätöskohteesta otetaan vihjeeseen kaikki mahdolliset menestyjät. Systeemin hinta pysyy silti maltillisena, sillä Mascate Matchin lisäksi lähdöistä löytyy hyviä vaihtoehtoja tukipilareiksi.

Antti Ojanperän valmentama Main Stage on tehnyt kesän aikana vakuuttavan hyviä ja nousujohteisia esityksiä. Juoksun onnistumisesta ei ole takeita, mutta Main Stage on pärjännyt kaikenlaisilla reissuilla.

Always Readya aiemmin valmentanut Tuomas Korvenoja hakee finaalipaikkaa Samvaisilla, jolla on alla hieno ennätys 11,6a lyhyeltä matkalta. Sille on jäänyt useasti jossiteltavaa, mutta asetelma tarjoaa nyt ainakin hyvän sauman täydelliseen onnistumiseen.

T65-vihjeet:

Lähtö 1: 7 Morris, 3 First Class Lady, 1 River King, 2 She Rains (6, 5)

Lähtö 2: 1 Mascate Match (7, 8)

Lähtö 3: 5 Main Stage (3, 7)

Lähtö 4: 4 Samvais (7, 3)

Lähtö 5: 8 BWT Echo, 5 Quickatore, 1 Chapitre Un, 2 Believe Your Dream (6, 7)

Lähtö 6: 8 Always Ready, 9 Marschall Match, 7 Piece Of Glory, 6 Quick Diablo, 5 Cankus Xport (2, 1)

4 x 1 x 1 x 1 x 4 x 5 = 80 riviä = 8 euroa

Siirry tästä linkistä pelaamaan vihjerivi Veikkauksen palvelussa

Lue myös: Mika Taittosella jännä keskiviikkoilta derbykuvioissa - kaksi uutta valmennettavaakin

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Täysosumaa tavoitellaan kahdella varmalla

Jatkaako Vuaran Suvetar voittokulkua 65-varmana?

Hetviina kannattelee Toto65-vihjeriviä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video