Toto86-peli palaa vanhaan Xpress-malliin - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Toto86-peli palaa vanhaan Xpress-malliin

Toto86-kierros ratkeaa kahdella paikkakunnalla Xpress-tyyliin. Tämän viikon kierros ratkaistaan Solvallan ja Åbyn raviradoilla. Peliaika päättyy kello 21.30.
Anu Leppänen
Peter Untersteiner ohjastaa ja valmentaa vihjesysteemin varmaa Honey Mearasta.

Vihjesysteemi tehdään kahdella varmalla, viidennen kohteen Honey Mearaksella ja kuudennen kohteen ideavarmalla, One Kind of Artilla. Rivin suurin suosikki Mister Hercules saa seurakseen yhden varmistusrastin. 

Päivän varma

Honey Mearas (T86-5) voi parhaassa mahdollisessa tapauksessa päästä etenemään aina keulapaikalle saakka, vaikka tamma ei olekaan ensimmäisillä metreillä nopein. Sen sijaan tallikaveri Global Brilliancella on hyvät saumat päästä hakemaan kärkipaikka, jonka jälkeen se on varmasti tarjolla Honey Mearakselle. Toissa kerralla E3-finaalissa tamma tuli jättihyvän näköisenä rintaman takana pussissa maaliin saakka. Viimeksi oli vuorossa hieno keulasoolo. 

Päivän ideavarma

One Kind of Art (T86-6) on takarivistä toki muiden armoilla ja laukkariskikin on olemassa. Nämä seikat huomioon ottaenkin on nelivuotias ruuna koko kierroksen paras peli-idea ja sitä kautta vihjesysteemin varma. Ruuna osoitti huimaa luokkaansa jo kolmevuotiaana kohdatessaan hurjan Brother Billin. Siirryttyään Timo Nurmoksen valmennukseen ruuna aloitti kahdella hienolla voitolla. Viimeksi hevosella oli laukkapäivä. Hevosella voidaan tehdä tarvittaessa ratkaisuja matkallakin. 

Päivän ideamerkit

Gobi Princess (T86-1) avaa tarvittaessa todella liukkaasti ja voi päästä ikävältä lähtöpaikaltakin yllättävän hyviin asetelmiin. Viimeksi Jägersrossa tamma oli huippuhieno keulavoitossa. Hevonen jatkaa samalla varustuksella kuin tuossa startissa eli ilman kaikkia kenkiä ja jenkkikärryillä. 

Zio Tom Jet (T86-7) kilpailee sopivassa tehtävässä ja vasta kakkossuosikin asemassa hevonen on loistava ideahaku illan T86-peliin. Toissa kerralla ori nappasi komean keulavoiton hienolla 11,6-tuloksella. Viimeksi hevonen sortui laukalle loppukaarteessa. 

Muita mahdollisia potinräjäyttäjiä ovat Despot Power (T86-2), S.G.’s Ambrosia (T86-4) ja Samaritana (T86-8).

Vihjesysteemi

5,4,6 (1,3)
3,5 (1,8)
5,4,1,2 (11,6)
4,5,6 (10,12)
4 Honey Mearas (6,7)
10 One Kind of Art (2,5)
9,8,1,2 (10,6)
6,7,8,3,9 (10,2)
1440 riviä - 72 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suurin suosikki vaarassa Toto86-kierroksella

Täysosumaa tavoitellaan kahdella varmalla

Färjestad isännöi Ruotsin Toto75-kierrosta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video