Pilvenmäellä Tammavaltikkaa, Specialia ja Maratonia - tukipilarit alussa ja lopussa - Ravinetti - MT Ravinetti
Vihjeet

Pilvenmäellä Tammavaltikkaa, Specialia ja Maratonia - tukipilarit alussa ja lopussa

Forssan kaksipäiväinen ravikarnevaali huipentuu lauantain kolmeen viimeiseen lähtöön: Pilvenmäki Maratoniin, Tammavaltikan toiseen osakisaan ja Pilvenmäki Specialiin.
Elina Paavola
SE-paahtaja Selene Lune on elementissään lauantain 2640 metrin matkalla. Voimanpesä tavoittelee tammavaltikkaa Olli Koivusen ohjastamana.

Pilvemäki Maraton koetetaan klaarata kahdella jyrällä, hallitsevalla maratonmestarilla Morisonilla ja Tuvikerilla. Vaaralliset I.P. Vapari ja Vixen jäävät niukasti rannalle. Ensin mainittu on altis laukkaamaan. Jälkimmäinen ei puolestaan ollut Seinäjoen kuninkuuskisassa skarpeimmillaan.

 

Seuraavaksi vuorossa on Tammavaltikan ratkaiseva osakisa. Perjantain avausmatka antaa ajankohtaisen kuvan tammojen välisistä voimasuhteista. Voimavarannoiltaan pohjaton Selene Lune on suosikki synkästä lähtöpaikastaan huolimatta.

 

Golda Paris on mahdollinen yllättäjä.

 

”Tiheä starttailu sopii tammalle, sillä Golda Paris on treeneissä laiska. Perjantain kisan jälkeen tamma pääsee kotitalliin syömään ja juomaan hyvin. Golda Paris on hirmukovassa iskussa, ja mun mielestä tamma pystyy menestymään”, valaisee Iikka Nurmosen puoliso Jenni Tuokko.

 

Varustukseenkin on tulossa viilausta.

 

”Viimeksi mentiin avovehkeillä, mutta nyt Golda Parisille lisätään laput, jotta se olisi terävämpi.”

 

Kierroksen päätöskohde on Pilvenmäki Special. Rivin ankkuriksi luotetaan urallaan loistavasti esiintynyt ja yhtä kisaa lukuun ottamatta kaikki starttinsa voittanut Night Guard.

 

Rivin toinen kurkihirsi on avauskohteen Com Milton, jolta odotetaan aiempaa sopivammassa lähdössä paluuta voittopolulle.

 

Nuorella parilla Nurmonen-Tuokko on toinenkin mielenkiintoinen edustaja Forssan kierrokselle. Kolmannen kohteen Look Complete leikitteli viimeksi keulavoiton, mutta nyt takarivi tuo mutkia matkaan.

 

”Joo, kyllä tuolta ollaan muiden armoilla, mutta ei me lyötynä tulla Forssaan. Ruuna jatkaa hyvässä kunnossa ja entisillä varusteilla”, Tuokko kommentoi.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 5 Com Milton (6,4)

Lähtö 2: 2,8,5,3 (7,6)

Lähtö 3: 6,10,7,5,8 (12,3)

Lähtö 4: 4,5,9,3,10,6 (1,8)

Lähtö 5: 10,8 (5,11)

Lähtö 6: 12,2,6,5,8,4 (10,9)

Lähtö 7: 5 Night Guard (9,2)

1 440 riviä x 0,05 euroa = 72 euroa

Tästä pelaamaan vihjerivi

 

 

Viikon väistö

Toto75, lähtö 7: Huippuvireisen Orvar Iverin paraatikunnossa olevaan tulosrivistöön voi tulla kupru, sillä vastus on aiempaa tiukempi.

 

Viikon varma

Toto75, lähtö 7: Night Guard on esiintynyt huippuluotettavalla tasolla, eikä ruunan uran varrelle mahdu yhtään tahmeaa suoritusta.

 

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 2: New Life Wheels ei ole onnistunut aikoihin, mutta ruunan vire ja kapasiteetti riittävät kärkikahinoihin.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Magical Princess Äimäraution kuningatar

Kuninkaallista säihkettä Keskisessä

Seppelejahdit käyntiin Seinäjoella - seiskavitoset Hetviinan varaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video